Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Ρεάλ στη δεύτερη ισπανογερμανική μάχη

Με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της η Ρεάλ μετράει τρεις ήττες σε 17 εκτός έδρας αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο εξ αυτών σε γερμανικό έδαφος, ενώ η ισπανική ομάδα έχει επικρατήσει μόλις μία φορά στις προηγούμενες 24 εκτός έδρας αναμετρήσεις της με αντιπάλους από τη Γερμανία.
Στη Γερμανία παραμένει στραμμένο και απόψε το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων ανά την Ευρώπη (και όχι μόνο), αφού μετά τον χθεσινό θρίαμβο της Μπάγερν επί της Μπαρτσελόνα (4-0) τη «σκυτάλη» παραλαμβάνουν οι Μπορούσια Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης.
Στον απόηχο της μεταπήδησης του Μάριο Γκέτσε στη φετινή πρωταθλήτρια Γερμανίας, η ομάδα της Βεστφαλίας θα υποδεχθεί στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (21:45) τη «βασίλισσα» στη δεύτερη ισπανογερμανική μονομαχία του διήμερου, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν χάσει τις ελπίδες για τον τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στη διεκδίκηση του κορυφαίου διασυλλογικού τροπαίου της «γηραιάς ηπείρου».

Ντόρτμουντ και Ρεάλ αναμετρήθηκαν στη φάση των ομίλων της τρέχουσας διοργάνωσης, με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 1997 να επικρατούν 2-1 στη Γερμανία και να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2 στη Μαδρίτη με την εννέα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...