Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Γκερέιρο: «Όταν φοβάσαι για τη ζωή σου το ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία»

Ο Ρότζερ Γκερέιρο υπήρξε στιγμές που φοβήθηκε ακόμη και για τη ζωή του παίζοντας ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, όπως αποκάλυψε μιλώντας στον πολωνικό Τύπο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος (με πολωνική υπηκοότητα) αναφέρθηκε στις αντιξοότητες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ τη φετινή περίοδο, ενώ υπογράμμισε ότι είναι δύο χρόνια απλήρωτος και θα κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του.

Ερωτηθείς για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, στον αγώνα με τον Πανθρακικό, ο Γκερέιρο απάντησε πως «το χειρότερο ήταν σε ένα παιχνίδι που έγινε εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ. Όταν η ζωή ή η υγεία σου εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μπορείς να τρέξεις για να γλιτώσεις, αυτό δεν είναι αστείο. Όταν μένεις στα αποδυτήρια επειδή φοβάσαι να βγεις έξω, το ποδόσφαιρο χάνει τη σημασία του. Αντί να απολαμβάνεις το παιχνίδι φοβάσαι για τη ζωή σου, κι αυτό δεν είναι φυσιολογικό».

Ο Γκερέιρο διευκρίνισε ότι πλέον ήρθε η ώρα να φύγει από την ΑΕΚ, αφού «… το συμβόλαιό μου έληξε. Θα διεκδικήσω από την ομάδα τα χρήματα που μου οφείλονται, γιατί έχω να πληρωθώ εδώ και δύο χρόνια. Θα πάω όπου χρειαστεί για να πάρω τα χρήματά μου», ενώ χαρακτήρισε «θαύμα» το ότι η ΑΕΚ διεκδίκησε μέχρι τέλους την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, αφού «στο σύλλογο επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών και αναγκάστηκε να παίξει με παίκτες από τις ακαδημίες, που δεν είχαν ξαναπαίξει στο πρωτάθλημα. Είναι θαύμα που παλέψαμε μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...