Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

VIDEO -«Γουρλίδικα» τα Τρίκαλα για την ΑΕΚ

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, που κρίθηκε στην παράταση, η ΑΕΚ στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, επιβλήθηκε με 83-76 του Ηρακλή και ανέβηκε στην Α2.

Στο γήπεδο όπως κατέγραψε το trikalanews.gr βρέθηκαν 60 φίλαθλοι από κάθε ομάδα και 30 άτομα με προσκλήσεις, ενώ «δρακόντεια» ήταν τα μέτρα φρούρησης εντός και εκτός γηπέδου από το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, που απέτρεψαν περίπου 100 οπαδούς της ΑΕΚ να προσεγγίσουν το γήπεδο χωρίς να διαθέτουν εισιτήριο ή πρόσκληση.

Στην εξέδρα, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Διευθυντής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Γιώργος Καρανάσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Τσίγκας και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Α.Ο. Πυργετού Γιώργος Καλλιάρας, όπου λόγω «κιτρινόμαυρων» αισθημάτων οι δύο τελευταίοι, έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας μετά την λήξη του αγώνα.

Στην 1η περίοδο, οι παίχτες της ΑΕΚ πατούσαν καλύτερα στο παρκέ και πήραν διαφορά 10 πόντων με 23-13, μια διαφορά που κατέβηκε στους 7 πόντους στο ημίχρονο με το σκορ να είναι 40-33.

Η ΑΕΚ έκανε το +8 με την λήξη της 3η περιόδου προηγούμενη 57-49 αλλά η 4η περίοδος έκρυβε συγκινήσεις, καθώς στα 37΄΄ πριν την λήξη του αγώνα με τρίποντο, ο Ηρακλής ισοφάριζε σε 72-72 που ήταν το σκορ του αγώνα.

Στην 5λεπτη παράταση, η ΑΕΚ πιο ψύχραιμη και με σφιχτή άμυνα πήρε την νίκη και την άνοδο με 83-76.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...