Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Τρίπολη: Ραντεβού με την ιστορία

Για την αποψινή – μεγάλη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας ευελπιστεί να βρίσκεται στις 11 Μαΐου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Αρκάδες υποδέχονται τον «Δικέφαλο τον Βορρά» (20:00, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), έχοντας ως στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 της Τούμπας και να πάρουν εκείνοι τελικό το «εισιτήριο» για το Ολυμπιακό Στάδιο.

Το «Θεόδωρος Κλοκοτρώνης» θα θυμίζει σήμερα κάτι από… Bobonera, αφού έχουν κοπεί ένα εκατομμύριο χαρτάκια για την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα υπάρχουν και πολλές κορδέλες που θα δημιουργήσουν την πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που έχει ζήσει η ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Την περσινή σεζόν ο Αστέρας εκπλήρωσε το όνειρο της συμμετοχής σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως φέτος θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα και να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου που δεν τα έχει καταφέρει σε δύο προηγούμενες περιπτώσεις. Ίσως φέτος να είναι και η… φαρμακερή.

Εκτός όλων των άλλων, οι Τριπολιτσιώτες θέλουν την πρόκριση για ακόμη έναν λόγο. Για τον Φορμίκα, ο οποίος εντός της εβδομάδας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και υπάρχει κίνδυνος να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μετράει τρεις απουσίες για το σημερινό ματς, αφού ο Μπαρτολίνι και ο Περόνε κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που είχαν.

Την «κυανοκίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπαντής, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσαμπούρη, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι και Κοντοέ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ουσέρο και ο Αλβάρες, έχοντας στα πλάγια τους Ράγιος και Ναβάρο. Πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ντε Μπλάσις και στην κορυφή θα είναι ο Λέντσε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Κοντοές, Κάστελς, Σέτι, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λέντσε. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φούλοπ, Χουανίτο και Φορμίκα.

 sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...