Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ο Τζιοβάνι έγινε... Τζιοβανάκης στα Χανιά

Ο Τζιοβάνι(στη φωτογραφία με τον Τάκη Λεμονή) παραμένει δημοφιλής στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού
Την αποθέωση γνώρισε την Τρίτη στα Χανιά ο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα στην παρουσίαση του βιβλίου του: «Τζιοβάνι, ο Θρύλος, η αυτοβιογραφία μου».

Ο βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού έγινε αντικείμενο λατρείας από τους Κρητικούς φιλάθλους, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του. Εξάλλου έμεινε εντυπωσιασμένος από την κρητική φιλοξενία και την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος του νησιού. Τον βραζιλιάνο μάγο τίμησε η ΠΕΦΟ Χανίων μοιράζοντας συλλεκτικά μπλουζάκια.

Επόμενος σταθμός του Τζιοβάνι είναι την Τετάρτη η Πάτρα, όπου  θα παρουσιάσει και εκεί την αυτοβιογραφία του. Την Πέμπτη στο δημοτικό γήπεδο του Αιγάλεω ο Τζιοβάνι μαζί με τον προσωπικό του φίλο Λουτσιάνο και με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές θα δώσουν φιλικό ματς.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του, ο Τζιοβάνι θα τα διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Πίνο

Συγχωροχάρτι πήρε από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Χουάν Πάμπλο Πίνο. Ο 26χρονος κολομβιανός εξτρέμ που είχε τιμωρηθεί για πειθαρχικά παραπτώματα ζήτησε συγγνώμη από τη διοίκηση της ΠΑΕ και τον Μίτσελ και την Τετάρτη θα επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Μετά το διήμερο ρεπό θα αρχίσει η προετοιμασία των Ερυθρολεύκων για τον αγώνα ρεβάνς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή(ερχόμενη Κυριακή)στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.



Ο Σαλίνο

Η A Bola έγραψε ότι η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον βραζιλιάνο δεξιό οπισθοφύλακα Λεάντρο Σαλίνο! Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον ποδοσφαιριστή της Μπράγκα και ο εκπρόσωπος του Νέλσον Αλμέϊδα σε δηλώσεις του τόνισε ότι «δεν γνωρίζουμε κάτι για την Μπενφίκα, όμως είναι πάντα καλό να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λεάντρο απ' όπου και εάν αυτό προέρχεται. Ποιός παίκτης δεν θα ήθελε να παίξει στη Μπενφίκα; Όμως δεν υπάρχει κάτι. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σαλίνο , όμως για την ώρα σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Μπράγκα».

Ο Πάολο Μασάντο δήλωσε ευτισμένος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Στο Facebook έγραψε: «Αισθάνομαι περίφημα που έχω μια οικογένεια σαν και αυτή και φίλους σαν και σάς. Τώρα πάμε για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι Ολυμπιακός».

Η ανταλλαγή Ανελκά-Τζιμπούρ μεταξύ Γιουβέντους- Ολυμπιακού δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι Ιταλοί υποστήριξαν ότι η «Μεγάλη Κυρία» δεν ενδιαφέρθηκε για τον αλγερινό φορ του Ολυμπιακού, ενώ ο Ανελκά έχει τονίσει ότι δεν θέλει να φύγει από το καμπιονάτο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...