Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΑΟΚ: Πως τελείωσε ο Δώνης - Υπηρεσιακός ο Γ.Χ. Γεωργιάδης

Στη λύση υπηρεσιακού τεχνικού φαίνεται πως ο οδηγείται ο ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να είναι φαβορί να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο της ομάδας.
Ο Γεωργιάδης θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τα έξι παιχνίδια των πλέι οφ και η ομάδα θα κλείσει ένα καλό όνομα προπονητή, για να χτίσει την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Στον ΠΑΟΚ έψαξαν το ενδεχόμενο πρόσληψης κάποιου πιο έμπειρου τεχνικού, με την προοπτική ανανέωσης μετά τα πλέι οφ, ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπήρξε συμφωνία με κάποιον.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ένας εκ των τεχνικών που μίλησαν στο Δικέφαλο, αλλά οι έξι αγώνες είναι λίγοι και ο Ντούσκο ήθελε εξασφαλισμένο συμβόλαιο και για του χρόνου.

Ο Ιβάν Σαββίδης με τους συνεργάτες του συζήτησαν ακόμη τα ονόματα των Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ζόρζε Κόστα, αλλά και πάλι φαίνεται πως δεν υπήρξε θετική κατάληξη.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν κι αν δεν συμβεί κάποια σημαντική ανατροπή στην υποθεση, φαβορί για να αντικαταστήσει τον Δώνη, είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο έλληνας τεχνικός θα οδηγήσει την ομάδα στα έξι ματς των πλέι οφ και στη συνέχεια η διοίκηση θα ψάξει με μεγαλύτερη άνεση χρόνου τον τεχνικό που θα φτιάξει την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...