Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πανθρακικός: Παρελθόν ο Δερμιτζάκης

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Κομοτηνής είχε επιτυχημένη πορεία με τον Παύλο Δερμιτζάκη στην θέση του προπονητή, ανακοινώθηκε, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, πως ο Ελληνας τεχνικός δεν θα συνεχίσει στο “τιμόνι” του Πανθρακικού. 

Με νέο προπονητή θα πορευτεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Πανθρακικός, ο οποίος ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τρίτη (30/04) τη λύση της συνεργασίας του με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Οι δύο πλευρές είχαν κάποιες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μακεδόνα τεχνικού, το οποίο έληγε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, δεν κατάφεραν όμως να καταλήξουν σε συμφωνία και αποφάσισαν να “χωρίσουν” τους δρόμους τους. Μαζί με τον Δερμιτζάκη, αποχωρούν από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας οι Γιάννης Ταουσιάνης, Τάσος Σιδερίδης και Νίκος Μιχόπουλος.

Ο Δερμιτζάκης αντικατέστησε τον Σάββα Παντελίδη στα τέλη Οκτωβρίου και κατάφερε να κρατήσει τους νεοφώτιστους στη Σούπερ Λίγκα, ενώ έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Επίσης λύεται η συνεργασία με τους συνεργάτες του Γιάννη Ταουσιάνη, Τάσο Σιδερίδη και Νίκο Μιχόπουλο.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει όλους για την προσφορά τους και στην επίτευξη του στόχου της παραμονής και τους εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...