Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΠΑΕ Αρης: Πήρε την εντολή ο Λάμπρος Σκόρδας



«Κίτρινη» ημέρα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς μετά τη νέα διοίκηση στην ΚΜΑ, όρισε και προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ Αρης, υπό τον Λάμπρο Σκόρδα.

Ο πρώην πρόεδρος του Αρη επέστρεψε και πάλι στην ομάδα, μετά από τεσσερσήμισι χρόνια, και μαζί με τους Βογιατζή, Βασβάνη, Τσιόνκη και Ανδρεάδη (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη) είναι η νέα προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Σκόρδας είναι πλέον πίσω στα πράγματα και θα συνοδέψει την αποστολή του Αρη στην Αθήνα, ενώ θα μιλήσει σε όλους τους παίκτες. Στόχος της νέας διοίκησης είναι σε πρώτο χρόνο να καταφέρει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία και στη συνέχεια να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα.

Λίγο νωρίτερα, το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την αίτηση της Κοινωνίας Μελών Αρη κι έτσι δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο προκειμένου να επιστρέψει ο Λάμπρος Σκόρδας. Το νέο συμβούλιο αποτελούν οι Κωστής, Ιατρού, Γκαμάγκας, Καμτσίου, Τσαπαρίδης, Γεωργιάδης και Παυλόπουλος. Η διοίκηση θα οδηγήσει την ΚΜΑ σε Γενική Συνέλευση και εκλογές στα τέλη Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...