Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-3 από την Σάλκε

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-3 από την Σάλκε στην Τούμπα και έχασε την ευκαιρία για πρώτη φορά στην ιστορία του να παίξει στους ομίλους του Champions League
 
Η Σάλκε νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-2 μέσα στην Τούμπα και στέρησε από την ελληνική ομάδα την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν 3 φορές, τις δύο μάλιστα ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζερμέιν Τζόουνς.

Ο "δικέφαλος" έτσι θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Europa League, όπου θα μάθει τους αντιπάλους του στο όμιλο στην κλήρωση της Παρασκευής.

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε υποτονικούς ρυθμούς, με τον ΠΑΟΚ να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του και τη Σάλκε να μη βρίσκει διαδρόμους για να αναπτυχθεί. Ωστόσο, το γκολ ήρθε από το πουθενά για τους Γερμανούς στο 43', όταν ο Σκόνδρας έχασε σε μία βαθιά μπαλιά τον Ουτσίντα, ο οποίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή, με τον Ζάλαϊ να σκοράρει από κοντά με προβολή.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με “τσαμπουκά” στο δεύτερο ημίχρονο, και μετά από μία χαμένη ευκαιρία στο 51', με τον Αθανασιάδη να χάνει για λίγα εκατοστά την μπάλα μετά από γύρισμα του Στοχ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Αθανασιάδης αξιοποίησε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Κίτσιου και πλάσαρε ωραία τον Χίλντεμπραντ για να κάνει το 1-1.

Η πλάστιγγα φάνηκε να γέρνει προς το μέρος του ΠΑΟΚ στο 64', όταν ο Τζόουνς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο τη Σάλκε. Ωστόσο, το γκολ του Ντράξλερ μόλις τρία λεπτά αργότερα, μετά από κάθετη πάσα του Μάγιερ, ανέτρεψε τα δεδομένα, καθώς πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά χρειαζόταν δύο τέρματα για να κάνει δική του την πρόκριση.

Στο 80ό λεπτό, ο Στοχ εκτέλεσε το φάουλ και ο Κατσουράνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χίλντεμπραντ, βάζοντας τον ΠΑΟΚ ξανά στο παιχνίδι και αναπτερώνοντας το ηθικό των παικτών του Στέφενς, που από το ημίχρονο είχε αποβληθεί και βρισκόταν στις εξέδρες της Τούμπας.

Ο Στοχ από δημιουργός παραλίγο να γίνει εκτελεστής στο 81', όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ, ενώ ο ΠΑΟΚ άσκησε για λίγα λεπτά ασφυκτική πίεση στους Γερμανούς προκειμένου να πετύχει το “χρυσό” γκολ που θα του έδινε την πρόκριση.

Όμως και πάλι κόντρα στη ροή του αγώνα, η Σάλκε πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ζάλαϊ, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ντράξλερ, με το τελικό 2-3 να στέλνει τους Γερμανούς στη φάση των ομίλων του Champions League και τον ΠΑΟΚ στο Europa League, με το όνειρο της πρόκρισης στους “χρυσοφόρους” ομίλους να παραμένει και φέτος όνειρο για τον Δικέφαλο του Βορρά.....
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...