Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Περιοδεία στην Κίνα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 11-17 Σεπτεμβρίου, όπου μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων θα μάθει στους Κινέζους τι… εστί «τριφύλλι»!


Οι «πράσινοι» θα περιοδεύσουν σε τρεις διαφορετικές πόλεις (Πεκίνο, Γκουανγκζου και Φοσάν) και θα γίνουν η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα δώσει φιλικό ματς (τουλάχιστον ένα όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ) με ομάδα της μεγάλης κατηγορίας της χώρας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι το διάστημα 11 – 17 Σεπτεμβρίου 2013, θα πραγματοποιήσει ταξίδι στην Κίνα στα πλαίσια της στρατηγικής της προσπάθειας για εμπορική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή. Το ταξίδι θα περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν φιλικό αγώνα με τους FOSHAN LONG LIONS της CBA (Chinese Basketball Association), συνεντεύξεις τύπου, καθώς και πολλές άλλες προωθητικές εκδηλώσεις στις πόλεις που θα περιοδεύσει η ομάδα. Οι πόλεις αυτές είναι η GUANGZHU, η FOSHAN και το ΠΕΚΙΝΟ.

Σκοπός της περιοδείας είναι η περαιτέρω αναγνώριση του brand name της ομάδας από το κοινό της Κίνας, η δημιουργία στενότερων σχέσεων της ομάδας με την αγορά της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, αλλά και η προώθηση του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα σε κινεζικό έδαφος με αντίπαλο ομάδα της εθνικής κατηγορίας της Κίνας. Σίγουρα πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση που δείχνει το σωστό δρόμο ανάπτυξης και εξωστρέφειας μιας αθλητικής επιχείρησης. Είναι δεδομένο ότι τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Η προετοιμασία και υλοποίηση του ταξιδιού ήταν ιδιαίτερα επίπονες, όμως θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Οι λεπτομέρειες της περιοδείας θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...