Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Γιαταμπαρέ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ανακοινώθηκε ο Εντινγκά. Στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό ο Χολέμπας.
  

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο μέσος από το Μάλι αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, να πάρει μια "γεύση" από το νέο του περιβάλλον.

Tην Παρασκευή (30/8) η Μπαστιά ανακοίνωσε την παραχώρηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ στον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των 2.200.000 ευρώ.

Ανακοινώθηκε ο Εντινγκά

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά, το απόγευμα του Σαββάτου (31/8).

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντελβίν Εντινγκά".

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας".

Στην αποστολή ο Χολέμπας

Από εκεί και πέρα, μια μικρή αλλαγή υπήρξε στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό την Κυριακή. Αρχικά ο Χολέμπας ήταν εκτός αποστολής, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα συμπεριλήφθηκε στην αυτήν.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς στη Λιβαδειά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Χολέμπας, Κάμπελ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...