Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΠΑΟΚ: Έτοιμος να γράψει ιστορία

Ένα βήμα από τους ομίλους του Champions League ο «Δικέφαλος του Βορρά» που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάλκε χωρίς τη βοήθεια των οπαδών του


Ιστορικό είναι το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σάλκε (21:45, Novasports 2).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League και σήμερα στην – άδεια από κόσμο - Τούμπα θα προσπαθήσει να πετύχει έναν στόχο πολλών ετών.

Σίγουρα το παιχνίδι θα επηρεαστεί από την περίεργη αυτή κατάσταση λόγω της απουσίας του κόσμου, όμως οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς καλούνται να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Θεσσαλονικείς προκρίνονται με ισοπαλία 0-0 και σε κάθε αποτέλεσμα, ενώ αν το ματς λήξει 1-1 θα ακολουθήσει παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι.

Όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως το σημερινό ματς είναι ικανό να αλλάξει την ιστορία του συλλόγου και σε περίπτωση πρόκρισης ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο Champions League.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Στέφενς σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Σπυρόπουλο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Τζιόλης. Την μεσοεπιθετική γραμμή θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Λούκας και Στοχ, με μοναδικό προωθημένο τον Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Τζανδάρης, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ και Σκόνδρας. Εκτός έμειναν οι Λίνο, Λόπεθ και Λόρενς.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Γενς Κέλερ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους Χίλντενμπραντ (τερματοφύλακας), Χόγκλαντ, Ματίπ, Χεβέντες, Φουτς (άμυνα), Τζόουνς, Νοϊστέντερ (ως αμυντικά χαφ), Κλέμες, Ντράξλερ, Φαρφάν (στα χαφ) και Σαλάι (στην κορυφή της επίθεσης). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φέρμαν, Πούκι, Μέιερ, Ουτσίντα, Γκορέτσκα, Χέγκερ και Σαντάνα. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Χούντελαρ.

Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρέκελ και Ζέινστρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...