Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Φουλάρει για μεταγραφές ο ΠΑΟΚ

Τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ προσπαθούν να κλείσουν στον ΠΑΟΚ. Τζαβέλλας και Μάντλουγκ οι υποψήφιοι για την άμυνα, φήμες για Χορκέρα, επαφές για Μέρκελ και η δοκιμή του Κάμπι


Άμεση είναι η αντίδραση της διοίκηση του ΠΑΟΚ μετά την αποτυχία πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Τις τελευταίες μέρες οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αξιόλογου αριστερού μπακ και χθες προέκυψε η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Μονακό.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θέλουν να έχουν Έλληνες διεθνείς και ήρθαν σε επαφή μαζί του, κάτι που φανέρωσε πως είναι αμοιβαία… τα αισθήματα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτηση του 26χρονου μπακ.

Εν τω μεταξύ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει κάποιον στόπερ για να μπορέσει η ομάδα να είναι πλήρης στη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στον Αλεξάντερ Μάντλουγκ.

Πρόκειται για 31χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει διαγράψει σημαντική καριέρα σε Χέρτα Βερολίνου και Βόλφσμπουργκ (έχοντας 246 συμμετοχές στην Bundesliga). Αυτή τη στιγμή έχει μείνει ελεύθερος και μεταξύ άλλων μιλάει και με τους Θεσσαλονικείς.

Χθες έκανε δηλώσεις ο μάνατζερ του Αλεξάντερ Μέρκελ, Οσκαρ Νταμιάνι (εκπροσωπεί και τον Πάμπλο Πιάτι), ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 21χρονο αμυντικό μέσο της Μίλαν.

Μάλιστα, ο Γερμανός άσος – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ατζέντη του – είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, δεν έχουν πει το παραμικρό για αυτή την υπόθεση.

Στην Ιταλία, πάντως, κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με την Τζένοα για την απόκτηση του Χιλιανού Χορκέρα. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η ιταλική ομάδα θέλει να απεγκλωβιστεί από το συμβόλαιο του διεθνούς μεσοεπιθετικού για να πάρει άλλον στη θέση του.

Τέλος, στις προπονήσεις συμμετέχει από χθες ο Γκαστόν Κάμπι. Ο Αργεντινός αμυντικός ανήκει στην Ράσινγκ Κλουμπ και τις επόμενες μέρες θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Χουμπ Στέφενς. Ο 22χρονος παίκτης έχει ύψους 1,92 μ. και ζυγίζει 80 κιλά.

Πηγή: sport-fm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...