Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Καλλιθέα για την παραχώρηση των Ντακόλ - Φαγέ!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει δικούς της τους Ντακόλ - Φαγέ!


Συγκεκριμένα, η Ενωση κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά για την αγορά των δύο παικτών γεγονός που ικανοποίησε τις απαιτήσεις της ομάδας του Ελ Πάσο και έτσι αμφότεροι θα αγωνίζονται με το δικέφαλο αετό στο στήθος.

Οι παίκτες έχουν ενημερωθεί από αυτή την εξέλιξη και πλέον αναμένεται η απάντησή τους για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ο μεν Βραζιλιάνος άμεσα θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ΑΕΚ, ενώ ο 19χρονος Σενεγαλέζος θα αγωνιστεί και φέτος με την Καλλιθέα.

Για το θέμα, ο τεχνικός διευθυντής της αθηναϊκής ομάδας, Λουκάς Καραδήμος δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 :

Για τις μετατροπές στα πλέι-οφ της Football League: «Νομίζω ότι είναι μια κίνηση για να διατηρηθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που είχε πέρυσι η κατηγορία. Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά επικράτησε η λογική του να διατηρηθεί η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος».

Για την κατάσταση στην Καλλιθέα: «Είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός και είναι γεγονός πως είμαστε ακόμα ζαλισμένοι από την απώλεια του προέδρου. Προσπαθούμε να λύσουμε ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, αλλά είναι δύσκολο. Υπάρχει και το θέμα της στελέχωσης του ρόστερ, αλλά παράλληλα πρέπει να διευθετηθούν και διοικητικά θέματα».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ντακόλ και Φαγέ: «Όλα είναι ανοιχτά σε αυτή την υπόθεση. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με την ΑΕΚ και για τους δυο παίκτες. Είναι γεγονός πως βρισκόμαστε σε επαφή και νομίζω ότι προσεχώς θα υπάρχει οριστική εξέλιξη. Μπορεί να είναι και θέμα ημέρας ή ακόμα και ωρών. Εμείς, απ’ την πλευρά μας -ανάλογα με την εξέλιξη σε αυτό το θέμα- θα πράξουμε για τη δική μας ενίσχυση».

Για τον στόχο της Καλλιθέας φέτος: «Η Καλλιθέα έχει μια φανέλα που της επιτρέπει να διεκδικεί την άνοδο. Παρά τα προβλήματα και την ανακατωσούρα που υπάρχει τώρα, στόχος της ομάδας είναι μόνο αυτός. Της το επιτρέπει η ιστορία της και η ποιότητά της να το διεκδικήσει».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...