Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Super League από τη Nova για τον ΣΚΑΪ και τον ΠΑΟ

Με επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Super League σήμερα η Nova εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για την δυσφημιστική εκστρατεία κατά της Nova που έχει εξαπολύσει η διοίκηση του ΣΚΑΪ που είναι κοινή με αυτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή της η Nova «Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και η διοίκηση του ομίλου ΣΚΑΪ (ήτοι στην πραγματικότητα το ένα και αυτό πρόσωπο), χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, που διαθέτουν (βλ. τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ, διαδικτυακός τόπος www.skai.gr, www.pao.gr) «εκτοξεύουν» αδιαλείπτως, εντελώς αβάσιμες, προσχηματικές και αήθεις έγγραφες και προφορικές επιθέσεις κατά της συνδρομητικής μας πλατφόρμας».

Αιτία της επίθεσης αυτής, είναι η κάλυψη των παρανομιών (για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο) στις οποίες προβαίνουν τα Μέσα του ομίλου ΣΚΑΪ, τα οποία προβάλλουν και εκμεταλλεύονται παράνομα τηλεοπτικό υλικό από τα κανάλια Novasports χωρίς την άδειά τους.

Η διοίκηση του ΣΚΑΪ, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει το φίλαθλο κοινό, χρησιμοποιεί τεχνηέντως, για ιδιοτελείς σκοπούς και για πολλοστή φορά τη διττή ιδιότητά της ως διοίκηση και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και απευθυνόμενη σε όλους τους φιλάθλους του εν λόγω σωματείου κατηγορεί τη «Nova», ότι δήθεν η τελευταία προσπαθεί να υπονομεύσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σκοπό να ευνοηθούν άλλες ανταγωνιστικές ΠΑΕ.

Η Nova χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη και εντελώς αναίτια και άδικη την στάση της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία και κατηγορηματικά καταδικάζει.

Με διάφορες αναληθείς ανακοινώσεις, εκδιδόμενες άλλες φορές υπό το μανδύα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και άλλες υπό το μανδύα του ομίλου ΣΚΑΪ, η ταυτόσημη διοίκηση των δύο αυτών φορέων συστηματικά και κατ’ επανάληψη επιχειρεί και έχει καταφέρει να δυναμιτίσει κατά πολύ το κλίμα.

Χαρακτηριστικά τονίζει ότι «Συμπεριφορές όπως αυτές της διοίκησης του Ομίλου ΣΚΑΪ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πολώνουν αδικαιολόγητα το κλίμα εις βάρος της συνδρομητικής μας πλατφόρμας και εγκυμονούν ιδιαίτερους κινδύνους τόσο για τη σωματική ακεραιότητα των στελεχών και συνεργατών μας, οι οποίοι εργάζονται για την παραγωγή των αγώνων, μεταξύ άλλων και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όσο και για την ασφάλεια του χρησιμοποιούμενου από την πλευρά μας εξοπλισμού.»

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Nova έχει ζητήσει να ληφθεί κάθε δυνατή πρόνοια, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε απρόοπτο εις βάρος του τεχνικού προσωπικού/συνεργατών της εταιρείας και του εξοπλισμού της, που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά τους. Σε περίπτωση που συμβεί το …απρόοπτο, η Nova κατηγορεί την διοίκηση του ΣΚΑΪ ως ηθικό αυτουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...