Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Δημοσίευμα ΣΟΚ: «Ο Μέσι είναι... φασίστας»


Η ισπανική εφημερίδα, Condfidencial αποκαλύπτει πως ο Λιονέλ Μέσι είναι… φασίστας στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα κάνοντας ψυχολογικό πόλεμο στους νέους.

Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου είναι ο Λιονέλ Μέσι και η παρουσία του στην Μπαρτσελόνα ανεβάζει επίπεδο το σύλλογο σε όλα τα τμήματα. Η πορεία του με την ομάδα την έχει οδηγήσει σε αρκετούς τίτλους.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων η συμπεριφορά του δείχνει πολύ καλή. Παρόλα αυτά έρχεται η Confidencial εφημερίδα της Ισπανίας για να αποκαλύψει διάφορους διαλόγους μέσα από τα αποδυτήρια όπου δείχνουν τον Λιονέλ Μέσι ως τον… κακό της ομάδας που έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αυτό αναφέρεται πως ο Αργεντινός αστέρας είπε στον Κρίστιαν Τέγιο: «Τι κάνεις; Είσαι καινούριος εδώ, είσαι ένα τίποτα για αυτό δώσε μου πάσα. Είσαι εδώ για να παίζεις για εμένα».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αυτά τα λόγια έκαναν το νεαρό επιθετικό να ξεσπάσει σε δάκρια περισσότερο από το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι συμπαίκτες δεν αντέδρασαν θεωρώντας λογικό αυτό που συνέβη.

Ακόμα μία φράση που δημοσιεύεται είναι προς τον Αλέξις Σάντσες: «Βλέπεις πόσο χάλια είσαι; Δεν καταλαβαίνω γιατί κόστισες τόσο. Δεν πετυχαίνεις καν γκολ, για αυτό δώσε μου πάσα», αναφέρεται.

Όλα αυτά βέβαια, περισσότερο για δημιουργήματα φαντασίας δείχνουν παρά για πραγματικά γεγονότα. Είναι δύσκολο κάποιος να δέχεται τόσο μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο και στη συνέχεια να θέλει να πανηγυρίσει μαζί με τον Αργεντινό επιθετικό κάποιο από τα γκολ, αν και αυτό είναι ίσως το ένα από τα δεκάδες παραδείγματα που μπορούν να δείξουν πως η υπερβολή στους Ισπανούς είναι μεγάλη αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...