Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Oδικό χάρτη για την Πρέμιερ Λιγκ θα αποτελέσουν τα αυριανά ντέρμπι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ - Τότεναμ.


Εχοντας πετύχει δύο νίκες στις αντίστοιχες πρώτες αγωνιστικές, η Λίβερπουλ πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα την τελευταία πενταετία και η ψυχολογία των παικτών της βρίσκεται στα ύψη.

Από την άλλη ο Ντέιβιντ Μόγες (φωτό) γνωρίζει την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο Ανφιλντ από τα ντέρμπι που έδωσε με την Εβερτον τα 11 χρόνια που κάθησε στον πάγκο της.

ΣΤΟ ΕΜΙΡΕΪΤΣ ο Αρσέν Βενγκέρ παίζει το κεφάλι του. Στο τέλος της περυσινής σεζόν δήλωνε ότι η Αρσεναλ θα δαπανήσει 90 εκατ. ευρώ για να φέρει στο Λονδίνο σπουδαίους παίκτες. Τι έκανε; Πήρε μόνο τους ελεύθερους Γιάγια Σανόγκο και Ματιέ Φλαμινί. Συνεπώς, σε περίπτωση ήττας, οι οπαδοί της Αρσεναλ πιθανόν να ζητήσουν την άμεση απομάκρυνση του Αλσατού.

Οι άλλοι αγώνες: Μάντσεστερ Σίτι-Χαλ, Κάρντιφ-Εβερτον, Νιουκαστλ-Φούλαμ, Νόριτς-Σάουθαμπτον, Γουεστ Χαμ-Στόουκ, Κρίσταλ Πάλας-Σάντερλαντ (σήμερα) , Γουστ Μπρομ (αύριο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...