Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

«Βασίλισσα» στη Λεωφόρο η Βέροια

Η ομάδα της Ημαθίας έφυγε από την Αθήνα με βαθμό απέναντι στον Παναθηναϊκό


Πολύ... σκληρή για να «πεθάνει» η Βέροια, διατήρησε το φετινό αήττητό της και στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Αμπεΐντ στο 44ο λεπτό, αλλά η ομάδα της Ημαθίας, που για να πάρει το βαθμό χρειάστηκε να φτάσει σε ανατροπή στη δεύτερη από τις τρεις αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, ισοφάρισε στο 54΄ με τον Μοχάμεντ Μπεν.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή μόλις από την 3η αγωνιστική, που θα συμβεί αν ο Ολυμπιακός νικήσει αύριο στη Λιβαδειά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν «φουριόζοι» για να φτάσουν στο γρήγορο γκολ και πίεσαν τους Μακεδόνες, που δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα.

Στο 10΄ ο Μαρινάκης βρήκε τον Μπεργκ, με τον Σουηδό να αστοχεί, στο 15΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής «σημάδεψε» με κεφαλιά το δοκάρι, ενώ η «γκίνια» του Μπεργκ δεν τον εγκατέλειψε ούτε στο 42ο λεπτό, όταν νέα κεφαλιά του είχε την ίδια κατάληξη!

Δύο λεπτά αργότερα, ωστόσο, οι «πράσινοι» στάθηκαν πιο τυχεροί, με τον Αμπεΐντ να «ανοίγει λογαριασμό» στη Σούπερ Λίγκα όταν νίκησε τον Αναστασόπουλο από αριστερά και άνοιξε το σκορ.

Στο 54΄, όμως, ο Μοχάμεντ ευνοήθηκε από κόντρα της μπάλας στον Μπεργκ και ισοφάρισε, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε μόνος μπροστά και βρέθηκε απέναντι στον Καπίνο, που κόντραρε την προσπάθεια αλλά η μπάλα επέστρεψε στον Μοχάμεντ, που την έστειλε στο δοκάρι.

Η Βέροια είχε ανακτήσει πια την εμπιστοσύνη της και πατούσε καλά στο χορτάρι του «Απόστολος Νικολαΐδης», με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνη. Στο 65΄ η κεφαλιά του Ορέστες έφυγε μόλις άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μπεργκ στο 79΄.

Στις καθυστερήσεις και από «γέμισμα» του Καπίνο η μπάλα έφτασε στον Χουχούμη, που σούταρε αδύναμα στον Αναστασόπουλο χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...