Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ολυμπιακός: Κινείται σε πολλά «μέτωπα»

Προσπάθεια να αποκτήσει τον Γιαταμπαρέ κάνει ο Ολυμπιακός, έχοντας «κλεισμένο» τον Τραορέ. Οι Πειραιώτες ψάχνουν κάτι δυνατό για τη θέση του «κόφτη». Γκαργκάνο και Φλαμινί οι υποψήφιοι


Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τους παίκτες που έχει στο «στόχαστρο» και τις ομάδες τους, λίγες μέρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή με ένα «οκτάρι» και αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο υποψήφιοι: ο ΜπακαγιέΤραορέ και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν προκύπτει κάτι νεότερο, όμως πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό οι επαφές για τον 24χρονο μέσο της Μπαστιά.

Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι είναι καθαρά στο χέρι του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Τραορέ, όμως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν πρώτα να κάνουν ακόμη μία προσπάθεια για τον Γιαταμπαρέ.

Αν οι συζητήσεις δεν έχουν θετική κατάληξη, τότε θα πάρουν τον 28χρονο μέσο της Μίλαν. Αυτή τη στιγμή και οι δύο βρίσκονται στην ίδια θέση και όλα θα κριθούν άμεσα.

Απλώς ο Γιαταμπαρέ μία δυνατότητα παραπάνω: μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ και ως «οκτάρι» και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Μπαστιά θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την παραχώρησή του.

Όσον αφορά τώρα τον «κόφτη» ή αλλιώς αμυντικό μέσο, υπάρχουν πάρα πολλοί υποψήφιοι και τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο στις υποθέσεις των άλλων δύο.

Στον Ολυμπιακό φέρονται να ετοιμάζουν κάτι… καλό και ενδεχομένως με τα επιπλέον χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, η διοίκηση να τα επενδύσει για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί δύο μεγάλα «ονόματα»: εκείνο του Βάλτερ Γκαργκάνο και του Ματιέ Φλαμινί. Μέχρι στιγμής ο Ουρουγουανός χαφ δεν έχει φύγει από τη Νάπολι, αν και η Νάπολι αυξάνει την πίεσή της για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος προπονείται όλο αυτό το διάστημα στην Άρσεναλ και βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Αρσέν Βενγκέρ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

Στη σχετική λίστα, όμως, υπάρχουν ο Ντιόπ της Λεβάντε και ο Βουκόγεβιτς της Κιέβου, όμως δεν παίζουν το ίδιο δυνατά με τους άλλους δύο που σίγουρα αν αποκτηθούν θα προκαλέσουν θετική έκπληξη στους οπαδούς της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...