Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η... διορία που έθεσε ο Παναθηναϊκός φέρνει Πράνιτς

Ο Παναθηναϊκός έδωσε διορία μέχρι την Πέμπτη στον Πράνιτς να τα βρει με τη Σπόρτινγκ και ο Κροάτης μέσος έρχεται τελικά αύριο στην Αθήνα. Γλιτώνει χρήματα από Βιτόλο ο ΠΑΟ. Για βασικός ο Ατζαγκούν


Αίσιο τέλος θα έχει-όπως όλα δείχνουν-για τον Παναθηναϊκό το σίριαλ της απόκτησης του Ντάνιελ Πράνιτς. Οι «πράσινοι» διεμήνυσαν στον μάνατζερ του Κροάτη μέσου, Σόρεν Λέρμπι, πως δεν μπορούν να περιμένουν παραπάνω από την Πέμπτη για να βρει τη χρυσή τομή με τη Σπόρτινγκ και πως αν δεν «κλείσει» η συμφωνία ως τότε θα στραφούν σε άλλη λύση ποιοτικού μέσου που έχουν stand by εδώ και περίπου δέκα μέρες, αφού η μεταγραφική περίοδος σύντομα ολοκληρώνεται.

Ο ατζέντης του Πράνιτς διαβεβαίωσε πως ο πελάτης του θα αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ και πλέον αναμένεται στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Περνά… εξετάσεις

Ο Αντριάν Μπαλμπόα έκανε χθες το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αναστασίου θα τον τσεκάρει για 2-3 μέρες ακόμη, αλλά το πιθανότερο είναι τελικά να υπογράψει και να λογίζεται ως back up του Μάρκους Μπεργκ. Άλλωστε πρόκειται για μία προσθήκη χαμηλού κόστους.

Γλιτώνει 1,1 εκατ. ευρώ

Βαθιά οικονομική ανάσα πήρε ο Παναθηναϊκός με την αποδέσμευση του Βιτόλο. Ο Ισπανός μεσοαμυντικός μετακομίζει στην Ελαζίγκσπορ και αποχωρεί εισπράττοντας ένα μέρος των χρημάτων που του οφείλονταν από πέρσι, αλλά και το φετινό του συμβόλαιο. Το συνολικά «κέρδος» από την αποχώρησή του υπολογίζεται μαζί με την εφορία στο 1,1 εκατ. ευρώ. Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Χαμπίμπ Σο, με το μάνατζερ του οποίου επίσης επήλθε συμφωνία για τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων από πέρσι. Μάλιστα ίσως καταλήξει κι αυτός στην Ελαζίγκσπορ. Αισιοδοξία πως θα βρουν ομάδα και θα απαλλάξουν τον προϋπολογισμό από τα μεγάλα τους συμβόλαια υπάρχει και για τους Τοτσέ, Πίντο και Κουίνσι, σε αντίθεση με τους Φορναρόλι και Βελάσκες που παραμένουν στα… αζήτητα. Με τον Ουρουγουανό συναντήθηκε χθες ο Νίκος Νταμπίζας και φαίνεται πως τελικά θα εισπράξει μια μικρή αποζημίωση και θα φύγει.

Για βασικός ο Μπεργκ, ετοιμάζεται και ο Ατζαγκούν

Ο Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο ματς με τη Βέροια. Θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, όχι στο προσεχές ματς αλλά αμέσως μετά τη διακοπή, δείχνει έτοιμος να πάρει και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και μπορεί να βοηθήσει σε μία θέση που λείπει η ποιότητα από τους «πράσινους».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...