Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Έρχεται ο Λούκοβιτς για ΠΑΟΚ

Ο Σέρβος αμυντικός της Ζενίτ Αλεξάνταρ Λούκοβιτς έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα.


Ο Αλεξάνταρ Λούκοβιτς (αριστερά στη φωτό) φαίνεται πώς είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνας (και με δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ).

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", o 31χρονος Σέρβος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος χθες από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει ήδη συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και σήμερα αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και, εκτός απροόπτου, να παρουσιαστεί αύριο.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, τις επαφές για τον κεντρικό αμυντικό είχε αναλάβει τα τελευταία 24ωρα ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ που, προφανώς, βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον 28 φορές διεθνή με την εθνικής Σερβίας.

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ακόμη καμία αντίδραση για την περίπτωση Λούκοβιτς, ενώ αξίζει να αναφερθεί πώς τις τελευταίες μέρες υπήρχε και έντονο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον παίκτη.

Η καριέρα του Λούκοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Λούκοβιτς (γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1982) άρχισε την καριέρα του στη Σλόγκα Κράλιεβο το 1998 και τρία χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα.

Στην ομάδα του Βελιγραδίου έπαιξε τέσσερα χρόνια, έπειτα πήγε δανεικός στη σερβική Γεντίστβο και την Άσκολι και το 2007 φόρεσε τα ασπρόμαυρα της Ουντινέζε με την οποία έκανε εξαιρετική τριετία με 97 συμμετοχές για να τον αγοράσει η Ζενίτ με 7 εκ. ευρώ. Στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...