Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τσάμπιονς Λιγκ. Ισοπαλία στο Μιλάνο, εκτός έδρας νίκες για Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο

Ο Λιονέλ Μέσι σε μία προσπάθεια του στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν, ανάμεσα σε Ντε Γιονγκ (αριστερά) και Μοντολίβο
Ισόπαλο 1-1 τέλειωσε το ματς Μίλαν-Μπαρτσελόνα, την Τρίτη στο Σαν Σίρο, στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.Οι φιλοξενούμενοι εντυπωσίασαν αφού σε πέντε παιχνίδια έφυγαν με τους βαθμούς της νίκης. 

Η Ντόρτμουντ, χάλασε τη γιορτή για τα γενέθλια του Αρσεν Βενγκέρ, αφού νίκησε στο Λονδίνο 2-1 την Αρσεναλ.

Εντυπωσίασαν, ο Φερνάντο Τόρες που πέτυχε δύο γκολ, στην εκτός έδρας νίκη της Τσέλσι επί της Σάλκε (3-0), αλλά και ο Ντιέγκο Κόστα που σκόραρε επίσης δύο φορές στη μεγάλη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Βιέννη επί της Αούστρια (3-0).  Εκτός έδρας νίκη πέτυχε και η Νάπολι (2-1 τη Μαρσέιγ).      

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

5ος όμιλος

Σάλκε-Τσέλσι 0-3. Στο Γκελζενκίρχεν, η Τσέλσι προηγήθηκε  στο σκορ στο 5΄με κεφαλιά του Τόρες. Ο ίδιος παίκτης είχε νέα κεφαλιά στο δοκάρι στο 50', αλλά πέτυχε το 2-0 στο 69'. Το τελικό 3-0 για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πέτυχε ο Αζαρ στο 87'.  

Στεάουα-Βασιλεία 1-1. Στο Βουκουρέστι, η Βασιλεία ήταν κυριάρχη στο ματς με τη Στεάουα από το α' μέρος. Κατάφερε τελικά να σκοράρει με τον Μαρσέλο Ντίας στο 48' , αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μάρτινς στο 88'.

Βαθμολογία: Τσέλσι και Σάλκε από 6, Βασιλεία 4, Στεάουα 1.

6ος όμιλος

Αρσεναλ-Ντόρτμουντ 1-2. Στο Εμιρέιτς, η Ντόρτμουντ προηγήθηκε στο 16' με τον Μχιταριάν, ύστερα από λάθος του Ράμσεϊ έξω από την περιοχή. Η Αρσεναλ, ισοφάρισε στο 41' με τον Ζιρού ο οποίος εκμεταλεύτηκε τη σέντρα του Σανιά και το λάθος στην άμυνα της Ντόρτμουντ (μπερδεύτηκαν οι Σούμποτις και  Βάιντερφελερ). Η Ντόρτμουντ όμως, κατάφερε να πάρει τελικά τη σπουδαία νίκη με γκολ του Λεβαντόφσκι στο 82'.

Μαρσέιγ-Νάπολι 1-2. Στη Μασσαλία, η Νάπολι έπαιξε με έξυπνη τακτική και νίκησε τη Μαρσέιγ. Ο Καγεχόν στο 43' έκανε το 1-0 και ο Ζαπάτα με εξαιρετικό σουτ στο 67' το 2-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Αγιού στο 89'.  

Βαθμολογία: Ντόρτμουντ, Αρσεναλ και Νάπολι από 6, Μαρσέιγ 0.

7ος όμιλος

Αούστρια Βιέννης-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3. Στη Βιέννη, η Ατλέτικο Μαδρίτης «ξεκαθάρισε» από το πρώτο 20λεπτο το ματς με την Αούστρια (3-0). Στο 8' ο Γκαρθία από ασιστ του Φελίπε Λουίς έκανε το 1-0 και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ντιέγκο Τόρες ο οποίος σκόραρε στο 20' και το 53'.

Στο Ντραγκάο, η γηπεδούχος Πόρτο έμεινε στο 6' με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ερέρα. Η Πόρτο είχε δοκάρι με τον Γκονζάλες, αλλά τελικά, η Ζενίτ πήρε τη νίκη με γκολ του Κερζάκοφ στο 86'.

Βαθμολογία: Ατλέτικο Μαδρίτης 9, Ζενίτ 4, Πόρτο 3, Αούστρια 1.

8ος όμιλος

Μίλαν-Μπαρτσελόνα 1-1.  Στο Σαν Σίρο, η Μίλαν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με τον Ρομπίνιο στο 9' ύστερα από λάθος του Μαστσεράνο. Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε με εξαιρετική προσπάθεια του Μέσι στο 24' και έχασε καλή ευκαιρία με τον Νεϊμάρ στο 45'. Στο β' μέρος, η ομάδα του «Τάτα» Μαρτίνο πίεσε για να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.  

Σέλτικ-Αγιαξ 2-1. Στη Γλασκώβη, η Σέλτικ είχε την υπεροχή σ' όλο το α' μέρος, αλλά κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι του Φόρεστ στο 43'. Ο Καγιάλ στο 54' πέτυχε το 2-0, ενώ ο Αγιαξ μείωσε με τον Σέιν στο 90'. Η Σέλτικ τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Μπίτον στο 88').

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 7, Μίλαν 5, Σέλτικ 3, Αγιαξ 1.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...