Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Champions League: Τα βλέμματα όλων σε Μιλάνο και Λονδίνο


Μίλαν-Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ-Ντόρτμουντ είναι οι δύο αναμετρήσεις που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Με σπουδαία ματς επανέρχεται το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μίλαν να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, και την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Ντόρτμουντ. Επικίνδυνη έξοδο έχει η Τσέλσι στην Γερμανία απέναντι στην Σάλκε, στο Άμστερνταμ ο Σαμαράς.

Αναλυτικά ανά όμιλο:

5ος Όμιλος

Η Τσέλσι συνήλθε κερδίζοντας μέσα στο Βουκουρέστι την Στεάουα και τώρα με καλή ψυχολογία ταξιδεύει στην Γερμανία για να κάνει το διπλό και απέναντι στην Σάλκε. Στο πρωτάθλημα επικράτησε της Κάρντιφ άνετα με 4-1 και ανεβαίνει στην βαθμολογία. Η Σάλκε παρά τα πολλά προβλήματα πέρασε από την έδρα της Μπράουνσβαϊγκ με γκολ στις καθυστερήσεις και τρέχει ένα αήττητο μινι σερί τριών αγώνων.
Όσον αφορά το άλλο ματς του ομίλου, η Στεάουα θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι απέναντι στην Βασιλεία και να μπει ξανά στην διεκδίκηση τουλάχιστον της τρίτης θέσης.

Το πρόγραμμα

Στεάουα-Βασιλεία
Σάλκε-Τσέλσι

Βαθμολογία

1. Σάλκε 6
2. Τσέλσι 3
3. Βασιλεία 3
4. Στεάουα 0

6ος Όμιλος

Σπουδαίο ματς στο Λονδίνο με την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Ντόρτμουντ σε ένα παιχνίδι που περιμένουν πως και πως όλοι οι ουδέτεροι ποδοσφαιρόφιλοι. Η Άρσεναλ με τον Οζίλ πετάει φωτιές και οδηγεί μόνη πρώτη την κούρσα στην Αγγλία. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται σε φουλ φόρμα και απέναντι στη Νόριτς έκρυψε την μπάλα. Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της έκανε συντήρηση δυνάμεων με το Ανόβερο κι επικράτησε με 1-0 με γκολ του Ρόις στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι θα πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα στο Λονδίνο, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει θέμα με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση.
Από την πλευρά της η Νάπολι ταξίδεψε στην Μασσαλία με στόχο να αφήσει πίσω της την ήττα από την Ρόμα για το πρωτάθλημα, αλλά και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Το ευχάριστο για τον Ράφα Μπενίτεθ είναι το γεγονός ότι ο Ιγκουαϊν θα ξεκινήσει από την αρχή την ώρα που η Μαρσέιγ δείχνει ότι θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.  

Το πρόγραμμα

Άρσεναλ-Ντόρτμουντ
Μαρσέιγ-Νάπολι

Βαθμολογία

1. Άρσεναλ 6
2. Νάπολι 3
3. Ντόρτμουντ 3
4. Μαρσέιγ 0

7ος Όμιλος

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ταξιδεύει στην Βιέννη και με νίκη κάνει το σημαντικότερο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο. Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από την πρώτη ήττα στην σεζόν από την Εσπανιόλ  και θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες. Η Αούστρια είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και λογικά θα τερματισει στην τελευταία θέση.
Όλα τα λεφτά στον όμιλο είναι το ματς του Ντραγκάο. Η Ζενίτ ταξίδεψε στην Πορτογαλία γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να πουν αντίο απο νωρίς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την πλευρά της η Πόρτο ξεκούρασε βασικούς ποδοσφαιριστές το σαββατοκύριακο αφού είχε κύπελλο και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα ψάξει για το τρίποντο.

Το πρόγραμμα

Πόρτο-Ζενίτ
Αούστρια Β.-Ατλέτικο Μ.

Βαθμολογία

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 6
2. Πόρτο 3
3. Ζενίτ 1
4. Αούστρια Βιέννης 1

8ος Όμιλος

Τα βλέμματα θα είναι σταμμένα στο Σαν Σίρο όπου η Μίλαν φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες είναι τα δύο φαβορί για την κατάληψη των δύο θέσεων και σήμερα παίζεται η πρωτιά. Στους «μπλαουγκράνα» επανέρχεται ο Μέσι ο οποίος με την Οσασούνα ήρθε από το πάγκο. Στην Μίλαν πήραν ανάσα με τη νίκη επί της Ουντινέζε και ανέβηκαν στην βαθμολογία. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για άλλο ένα ματς αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά θα έχει στην διάθεσή του τον Μπαλοτέλι.
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά δοκιμάζεται στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ με τις δύο ομάδες να δίνουν την μάχη για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρόγραμμα

Μίλαν-Μπαρτσελόνα
Άγιαξ-Σέλτικ

Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 6
2. Μίλαν 4
3. Σέλτικ 1
4. Άγιαξ 1

Πηγή: gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...