Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ολυμπιακός: Ο Σαβιόλα ξέρει, ο Μασάντο απειλεί


Στον πορτογαλικό Τύπο μίλησαν οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Πάουλο Μασάντο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στην Λισσαβώνα, στις 23 Οκτώβρη.

"Ξέρω ακριβώς πώς ο Ζεζούς θα προετοιμάσει το παιχνίδι", δήλωσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο και συγκεκριμένα στην "O' Jogo".

Με μεγάλη εμπειρία από παιχνίδια στη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (53 συμμετοχές, 16 γκολ), αλλά και το γεγονός πως έχει φορέσει για τρία χρόνια την φανέλα των "αετών", ο Αργεντίνος επιθετικός θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη καλό -εκτός έδρας- αποτέλεσμα, μετά από εκείνο το 3-0 επί της Άντερλεχτ στο "Κόνσταντ Βάντεν Στοκ". Οι Πορτογάλοι είναι λογικό να ασχολούνται με την επιστροφή του Σαβιόλα στο "Εστάντιο Ντα Λουζ".

Εξάλλου τις επόμενες ημέρες πιθανότατα θα συμβεί το ίδιο και με τον Ρομπέρτο, αφού ο Ισπανός γκολκίπερ συνυπήρξε με τον "κούνελο" στη Μπενφίκα τη σεζόν 2010-11.

Πέρα από την "O' Jogo", που στο πρωτοσέλιδό της δεσπόζει η φωτογραφία του Σαβιόλα με τον Ζεσούς με την σημείωση ότι ο 32χρονος επιθετικός γνωρίζει καλά τα μυστικά των "αετών", μία ακόμη πορτογαλική εφημερίδα ασχολείται με το παιχνίδι της Τετάρτης (23/10).

Η "Record" υπενθυμίζει πως η Εθνική Ελλάδας πανηγύρισε την κατάκτηση του Euro 2004 στο ίδιο γήπεδο και φιλοξενεί τις... απειλητικές δηλώσεις του Πάουλο Μασάντο, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως"ελπίζω ότι θα υπάρξει και νέα ελληνική τραγωδία στο Ντα Λουζ"!

Ο Μασάντο προέρχεται από την μισητή -για την Μπενφίκα- Πόρτο και στο παρελθόν έχει σκοράρει με την φανέλα της Εστρέλα Αμαντόρα στο "Εστάντιο Ντα Λουζ". Ο 27χρονος κεντρικός μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο και θέλει όσο τίποτε άλλο να αγωνιστεί κόντρα στους "αετούς" την Τετάρτη στην Λισσαβώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...