Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ηττήθηκε, αλλά δεν... πόνεσε ο Πανιώνιος (84-77)

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ραντνίτσκι (84-77) στο Κραγκούγεβατς, αλλά η Μπεσίκτας κι η Νεπτούνας φρόντισαν η ήττα του να είναι ανώδυνη.


Ο Πανιώνιος υποχώρησε στο 3-3 στον η' όμιλο του EuroCup, αλλά ούτε η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, την οποία θα υποδεχθεί σε λίγες ημέρες (27/11), ούτε η Μπάισονς Λόιμαα μπόρεσαν να τον φτάσουν (2-4).


ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ραντνίτσκι κυριάρχησε στην τρίτη περίοδο, όταν κι έκανε επιμέρους σκρο 27-15 και η συμπλήρωση των 30' την βρήκε στο +18 (68-50). Ο Πανιώνιος επιχείρησε την ολική ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να την ολοκληρώσει.

MVP: Ο Μουφτάου Γιαρού κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια, καθώς σημείωσε 16 πόντους (6/8 διπ., 4/4 βολ.) πήρε 10 ριμπάουντ και ήταν εκείνος που ηγήθηκε της νίκης της σερβικής ομάδας.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Ούρος Ντούβνιακ μάς έχει συνηθίσει σε πολύ καλές εμφανίσεις την φετινή σεζόν, αλλά απέναντι στην Ραντνίτσκι δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο Σέρβος γκαρντ σημείωσε 4 πόντους (1/3 διπ., 1/2 βολ.) και πήρε 1 ριμπάουντ σε 16':46'' συμμετοχής.

KEY POINT: Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου άγγιξε την ανατροπή, καθώς «φόρτσαρε» στην τέταρτη περίοδο, αλλα΄εν τέλει δεν τα κατάφερε. Με τρίποντο του Ούρος Ντούβνιακ ο Πανιώνιος μείωσε σε 79-76 στο 38', με τους γηπεδούχους, όμως, να μένουν ψύχραιμοι και να φτάνουν στην επικράτηση με 84-77.



gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...