Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Επεισοδιακή υπερψήφιση της "Αγιάς Σοφιάς" της ΑΕΚ

Με εντάσεις αλλά χωρίς παρατράγουδα ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, με αντικείμενο συζήτησης την έγκριση προμελέτης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.


Το Δημοτικό Συμβούλιο υπερψήφισε επί της Αρχής την προμελέτη του νέου γηπέδου, με την παράταξη του ΚΚΕ να φέρνει αντιρρήσεις, αποχωρώντας από την ψηφοφορία.


Όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις ψήφισαν υπέρ της έγκρισης και έτσι πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την υλοποίηση των σχεδίων της κατασκευής της "Αγιάς Σοφιάς". Συγκεκριμένα από τους 19 που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, οι 17 ψήφισαν εξ ολοκλήρου την προμελέτη, ενώ δύο διαφοροποιήθηκαν εκφράζοντας επιφυλάξεις για ό,τι αφορά τα έργα ανάπλασης της γύρω περιοχής και την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Ιωακείμ.

Σημειώνεται ότι οι ενστάσεις της παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ, έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι τα σχέδια προβλέπουν καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο που θα γίνει βάσει ιδιωτικής χρηματοδότησης. Η αντιπρόταση τους είναι να γίνει στάδιο που θα φιλοξενεί όλα τα αθλήματα με χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου από το κράτος.

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...