Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΕΚ νίκησε την Κηφισιά και προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ

Η ΑΕΚ νίκησε στο κλειστό της Γλυφάδας την Κηφισιά 3-0 στο τελευταίο ματς του Β΄ομίλου της Α' φάσης στο Λιγκ Καπ στο βόλεϊ και προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ.   


Οι άλλες τρεις ομάδες που είχαν ήδη προκριθεί είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Φοίνικας Σύρου και η.Λαμία. 


Τα σετ: 25-17, 25-19,25-23.

«Είχαμε εξαιρετικό παιχνίδι. Πιέσαμε από την αρχή στο σερβίς, είχαμε καλή υποδοχή και κάναμε τα πράγματα εύκολα. Η ομάδα είχε ενέργεια, έβγαλε πάθος. Αυτό θέλουμε σε όλα τα ματς. Αν παίζουμε έτσι η νίκη θα έρχεται. Το ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια. Το Λιγκ Καπ μας ενδιέφερε από την αρχή. Είναι επιτυχία που φτάσαμε στο φάιναλ-4 αλλά δεν σταματάμε εκεί», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Κλαρούδας.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του:«Βρεθήκαμε σε κακή μέρα αλλά αυτή η ήττα μπορεί να μας κάνει και καλό. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν μας βγήκε η υποδοχή. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ ήταν το φαβορί του αγώνα. Η ΑΕΚ έχει φτιαχτεί εφέτος για ψηλά. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε αντίδραση στο τρίτο σετ αλλά δεν τα καταφέραμε», υποστήριξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...