Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πρεμιέρα του Ολυμπιακού την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, αγωνίζεται την Τετάρτη στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Γιουγκ στο πρώτο παιχνίδι για τον Α' όμιλο.


Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές τη Γιουγκ στη φάση των ομίλων, σε προημιτελικά, ημιτελικό αλλά και στον τελικό (το 2001), αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό στο Ντουμπρόβνικ.


Γενικά στην Κροατία μοναδικό θετικό αποτέλεσμα που έχει να επιδείξει η πειραϊκή ομάδα είναι η ισοπαλία με την Σίμπενικ στους ομίλους της περιόδου 2008-09.

Προπονητής της Γιουγκ είναι ο Βέσελιν Τζούχο ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν και στον Ολυμπιακό. Επίσης, στο ρόστερ της κροατικής ομάδας είναι και ο πρώην Ερυθρόλευκος πολίστας, Τίχολ Βράνιες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θόδωρος Βλάχος αναφερόμενος στο παιχνίδι της Τετάρτης τόνισε:

«Έχουμε έρθει στην Κροατία για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό από τη Γιουγκ. Ξέρουμε ποια ομάδα είναι απέναντι μας και την δυνατή έδρα στην οποία θα αγωνιστούμε, όμως, ο Ολυμπιακός πρέπει να παλεύει με όλες τις δυνάμεις του σε όλα τα ματς. Δεν θα πρέπει να πέσουμε στην παγίδα πως η Γιουγκ έχει χάσει κάποιους βασικούς της παίκτες συγκριτικά με την περυσινή περίοδο. Δυστυχώς δεν έχουμε δώσει τα δύσκολα παιχνίδια που έχει δώσει ο αντίπαλος μας αλλά και οι άλλες ομάδες του ομίλου μας όμως είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...