Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Από τα πιο απρόβλεπτα ματς της χρονιάς: Καβάλα - Περιστέρι 1-1

Ο Σαγκανόφσκι ισοφάρισε στο 91' για τον Ατρόμητο
Αν όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ήταν σαν το Καβάλα- Ατρόμητος, τότε οι ποδοσφαιρόφιλοι της χώρας θα είχαν την οικονομική κρίση σε πολύ… δεύτερη μοίρα.

«Αργοναύτες» και Περιστεριώτες έμειναν στο1-1 στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 15η αγωνιστική, σε ένα ματς που τα είχε όλα. Καλό ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις, ένταση και λίγη από… ελληνική γκρίνια.

Το σκορ άνοιξε ο Ογκμπέτσε για τους γηπεδούχους στο 52' και ισοφάρισε για την ομάδα του Γιώργου Δώνη στο 90+1' ο Σαγκανόφσκι.

Πέναλτι ζητάει ο Ατρόμητος στο 89'. 

Πρόκειται για ένα από τα πιο απρόβλεπτα ματς της χρονιάς. Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 45λεπτο ήταν σαφώς ανώτερος.

Παίζοντας το γνώριμο παιχνίδι του, πάσες με τη μία και κίνηση απ’ όλους στον κενό χώρο, κατάφερε να βγάλει στο πρώτο ημίχρονο τρεις κλασικές ευκαιρίες, τι οποίες όμως τις σπατάλησε όλες. Στο 4’ ο Καμαρά και στο 5΄ο Σαγκανόφσκι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε ευκαιρίες απ’ αυτές που χαρακτηρίζονται «άχαστες». Παρομοίως και ο Σφακιανάκης, στο 30’, έπιασε ένα απίθανο γυριστό σουτ, όμως ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε ενστικτωδώς την μπάλα.

Από την άλλη η Καβάλα, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις ότι περίμενε τον Ατρόμητο, όμως, δεν της βγήκαν οι φάσεις. Παρά μόνο στο 41’ όταν ο Μιχαηλίδης απέκρουσε ένα πολύ καλό σουτ του Ογκμπέτσε.

Με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, όλοι θα περίμεναν ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο η ομάδα του Γιώργου Δώνη, θα το ανοίξει το σκορ. Τελικώς, όσοι πίστευαν κάτι τέτοιο διαψεύστηκαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο από τους γηπεδούχους.

Η Καβάλα μπήκε άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα σύνολο που ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το παίρνει με κάθε κόστος.

Στο 52’, έπειτα από τη γλυκιά σέντρα του Δρόσου, ο Ογκμπέτσε έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Από εκεί και έπειτα, για τα επόμενα 10 λεπτά τα πόδια των γηπεδούχων είχαν βγάλει φτερά, αλλά δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Ο Δώνης μέχρι το 67’ έκανε και τις τρεις αλλαγές του, ρισκάροντας μάλιστα να βάλει τον Αναστασάκο στη θέση του Μελισσά.

Στο 85΄, σε μία πολύ δύσκολη φάση, ο Αναστασάκος μαρκάρεται από τον Τόμασιτς στην περιοχή και πέφτει κάτω. Ο πάγκος των φιλοξενούμενων πετάγεται όρθιος και αρχίζει να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Δώνης στο 89’. Δύο λεπτά αργότερα, στις καθυστερήσεις ο Σαγκανόφσκι πιάνει το γυριστό σουτ και διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, που μάλλον, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...