Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Bόλει: Τέλος ο Ζέκοφ από τον Ολυμπιακό!

Ο ερχομός του στον Ολυμπιακό έγινε θρίλερ το καλοκαίρι.

Ο Μαρινάκης έβαλε το χέρι στην τσέπη για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα, όμως δεν ήταν γραφτό τελικά ο Αντρέι Ζέκοφ να στεριώσει στο λιμάνι, αφού την τελευταία μέρα του χρόνου, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Βούλγαρο πασαδόρο.

«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας του με τον Αντρέι Ζέκοφ τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα βόλεϊ ανδρών και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Φυσικά, το «διαζύγιο» με τον Ζέκοφ δεν είναι από το... πουθενά, αφού τις προηγούμενες μέρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συναντήθηκαν τόσο με το τεχνικό τιμ όσο και με τους παίκτες, εξηγώντας τους ειλικρινά τα όσα δεινά περνάει το τμήμα. Ζητήθηκε υπομονή και κατανόηση, πάντα με γνώμονα την ενότητα του τμήματος και το καλό κλίμα στις τάξεις του.

Όμως ο Ζέκοφ ανακοίνωσε, παραμονή πρωτοχρονιάς, την απόφασή του να μην συνεχίσει στον Πειραιά. Έτσι, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών. Άγνωστο παραμένει ακόμη το τι θα συμβεί με τους υπόλοιπους ξένους στο ρόστερ της ομάδας.
katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...