Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Αφιέρωμα της UEFA στο παλάτι της ΑΕΛ

ΕΚΤΕΝΕΣ αφιέρωμα στο νεόδμητο γήπεδο της Λάρισας έχει το επίσημο (εκδίδεται σε μηνιαία βάση) περιοδικό της UEFA, το «UEFA Direct», μετά και τη σχετική προώθηση του εγχειρήματος που υπήρξε εκ μέρους της ΕΠΟ. 

Στο δημοσίευμα αναφέρεται το κόστος της δαπάνης του AEL FC Arena, η προσωπική συμβολή του Κώστα Πηλαδάκη στην κατασκευή του και πως αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα, αφού είναι το πλέον σύγχρονο γήπεδο στην ελληνική επικράτεια. Επιπλέον, το «UEFA Direct» αναφέρει ότι εκεί θα δώσει η Εθνική Ανδρών το πρώτο επίσημο ματς για το 2011 (φιλικό με τον Καναδά στις 9 Φεβρουαρίου) και ότι το γήπεδο φιλοξενείται στο Crimson Park, το οποίο αποτελεί μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση.

Εν τω μεταξύ σε ό,τι αφορά τα μετεγγραφικά ζητήματα, θέμα ωρών θεωρείται η οριστικοποίηση της απόκτησης του Καμίλ Τσοντοφάλσκι από την ΑΕΛ. Ο μάνατζερ του παίκτη, γνώριμος σε όλους μας από τη θητεία του στην ΑΕΛ, ο Γιόζεφ Κόζλεϊ (μέλος της ομάδας που πήρε το Κύπελλο του 2007), δήλωσε σε σλοβακικά ΜΜΕ πως «έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τη Λάρισα».

Η απόκτηση του Τσοντοφάλσκι, αν και στην αρχή ο Γιορν Αντερσεν ήταν αρνητικός, κρίνεται επιβεβλημένη μετά την απόφαση του Σεμπαστιάν Βιέρα να φύγει στην Ουρουγουάη και να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.
enet.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...