Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αθώοι για τα πλαστά τιμολόγια του Πανιωνίου

Panionios F.C.Image via Wikipedia


Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και οι δέκα κατηγορούμενοι, ανάμεσα τους πρώην και νυν αιρετοί άρχοντες της Νέας Σμύρνης για την υπόθεση των οικονομικών ατασθαλιών ύψους 1.590.556 εκατομμυρίων ευρώ από την ΠΑΕ Πανιώνιος και του Δ. Νέας Σμύρνης.

Το δικαστήριο έκρινε αθώους τον πρώην μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου Αχιλλέα Μπέο, την πρώην αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής Μαρίνα Ιακωβάκη και την πρώην ταμία της ποδοσφαιρικής ομάδας Βαρβάρα Κορκοβίλη.

Για τους συγκεκριμένους το δικαστήριο έκρινε ότι δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες που είχαν αποδοθεί εις βάρος τους. Για τους υπόλοιπους εφτά κατηγορούμενους το δικαστήριο μετέτρεψε τα αδικήματα της «απάτης» και της «πλαστογραφίας» που αντιμετώπιζαν σε απλές φορολογικές παραβάσεις οι οποίες ωστόσο έχουν ήδη υποπέσει σε παραγραφή (πλημμελήματα).

Κατόπιν αυτού, τα δικαστήριο απάλλαξε τους εξής εφτά κατηγορούμενους: Γεώργιο Κουτελάκη και Γεώργιο Σιότροπο, πρώην Δήμαρχοι Νέας Σμύρνης, Κίμωνα Μαγκριώτη πρώην ταμία της ΠΑΕ Πανιώνιος, Λουκά Σιότροπο πρώην Δ. σύμβουλο Νέας Σμύρνης, Γιώργο Πώποτα πρώην αντιδήμαρχο Ν. Σμύρνης, Παναγιώτη Κρυκωτό και Ελευθέριο Γενεράλη πρώην Δ. σύμβουλοι Νέας Σμύρνης. πηγή: www.newsbomb.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...