Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δεν αγοράζει τις μετοχές του «Τζίγκερ» ο Βγενόπουλος

Με μια λιτή ανακοίνωση και χωρίς να εξηγεί τους λόγους, ο Ανδρέας Βγενόπουλος γνωστοποιεί ότι δεν προτίθεται να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ο εκ των μεγαλομετόχων της “πράσινης” ΠΑΕ δηλώνει πως δεν θέλει να ασχολείται ενεργά με τον Παναθηναϊκό και αφού υπενθυμίζει ότι προ διετίας αγόρασε μετοχές ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ , ξεκαθαρίζει ότι δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω αύξηση του ποσοστού του. Μέσα από την ανακοίνωση εμφανίζεται δυσαρεστημένος για τους “τόνους λάσπης” που έχει δεχτεί και αφήνει αιχμές για τη στάση κάποιων “Παναθηναϊκών διαφόρων επιπέδων”

Κι ενώ δηλώνει πως δεν έχει καμία διάθεση να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση, να υπενθυμίσουμε ότι ο κ.Βγενόπουλος είχε κάνει δήλωση αποχώρησης από τα κοινά του Παναθηναϊκού και τον Μάιο του 2009.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

"Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω "πληρώσει" με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από "Παναθηναϊκούς" διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για "ενότητα" και "συσπείρωση" που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...