Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Ξανά σε αναζήτηση προέδρου

Στις 18 Οκτωβρίου 2010, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με επίσημη ανακοίνωσή του έκανε λόγο για "αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναθηναϊκού", αναφερόμενος στην παραχώρηση των μετοχών του (χωρίς κόστος) στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα. Η έναρξη της "νέας εποχής" στα διοικητικά δρώμενα των "πρασίνων" πανηγυρίστηκε από το σύνολο του κόσμου των "πρασίνων", που έκαναν όνειρα για "μεγάλα πράγματα".

Σχεδόν δύο μήνες μετά και... σαν να μην πέρασε μία μέρα. Το πρωί ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ το απόγευμα ήταν η σειρά του Νικόλα Πατέρα να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ. Με πιο απλά λόγια, η οικογένεια Βαρδινογιάννη εξακολουθεί να έχει τα ηνία του συλλόγου στην κατοχή της και αναμένεται με ενδιαφέρον η θέση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται.

Επικαλούμενος τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου, αλλά και θέμα ενότητας, ο Νικόλας Πατέρας στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας έκανε γνωστή την παραίτησή του από την προεδρία της εταιρείας. Ο αντικαταστάτης του παραμένει άγνωστος και είναι επίσης άγνωστο εάν θα υπάρξει και μετά το διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε την προεδρία, ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης, στον οποίο προτάθηκε να αναλάβει, ζήτησε προθεσμία για να το σκεφτεί και θα απαντήσει την Πέμπτη.

«Μετά και την παραίτηση του κυρίου Βγενόπουλου σήμερα, αλλά και όσα έγιναν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, δεν συντρέχουν οι λόγοι εκείνοι που για μένα ήταν σημαντικοί ώστε να συνεχίσω να είμαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Στο κομμάτι των μετόχων υπάρχει πλέον ένα θέμα ενότητας και ζήτησα από το συμβούλιο να συνέλθει και πάλι την Πέμπτη, ώστε να εκλέξουμε πρόεδρο. Οι υπόλοιποι μέτοχοι μου ζήτησαν να παραμείνω, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να παραμείνω, από τη στιγμή που δεν υπάρχει η ενότητα που θα περίμενα μεταξύ των μετόχων, αλλά και μεταξύ της διοίκησης και των φιλάθλων. Τα διάφορα επεισόδια στα γήπεδα και αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Γι΄αυτό αποφάσισα να φύγω», τόνισε ο κ. Πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...