Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Στέλνουν Βούκτσεβιτς στον Παναθηναϊκό οι Πορτογάλοι

Συζητήσεις με τους διοικούντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ετοιμάζει πρόταση για τον Σίμον Βούκτσεβιτς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «A Bola». Ο 24χρονος Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός είναι υπό παραχώρηση καθώς δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή του, Πάουλο Σέρζο, και ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Βούκτσεβιτς, 26 φορές διεθνής με το Μαυροβούνιο και 5 με την Σερβία (πριν το διαχωρισμό του 2007), θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες στην ηλικία του, καθώς μόλις στα 17 του ήταν βασικός στην Παρτιζάν και έκτοτε έχει συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με τις φανέλες της Σατούρν Μόσχας και της Σπόρτινγκ.

Στα "λιοντάρια" της Λισαβόνας ανήκει από το 2007 και μετρά 14 γκολ σε 62 αγώνες πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά μία διαφωνία στο ύψος της ρήτρας παραχώρησής του τον οδήγησε πίσω στη Σπόρτινγκ. Ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ως βασικός, αλλά προφασίστηκε έναν όχι σοβαρό τραυματισμό για να μην αγωνιστεί στον αγώνα με τη Λέφσκι στη Σόφια για το Γιουρόπα Λιγκ και ο Πάουλο Σέρζο τον έχει στείλει να προπονείται με τη Β' ομάδα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...