Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μένει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Τέβες

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 20:Carlos Tevez...Image by Getty Images via @daylifeΑίσιο τέλος είχε για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι το... σίριαλ με την παραμονή του Κάρλος Τέβες. Προσωρινά, βέβαια, αφού ο κυκλοθυμικός χαρακτήρας του Αργεντινού σταρ δεν επιτρέπει εφησυχασμό! Η ουσία πάντως είναι ότι ο Τέβες απέσυρε σήμερα το αίτημα για μεταγραφή που είχε καταθέσει από τις 11 Δεκεμβρίου και πλέον όλα είναι ρόδινα για τη δεύτερη ομάδα του Μάντσεστερ!

«Ο σύλλογος μπορεί να διαβεβαιώσει τους φιλάθλους μας ότι έγιναν συζητήσεις με τον Κάρλος Τέβες για να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκειά τους, ο Κάρλος εξέφρασε απόλυτη αφοσίωση στην ομάδα και απέσυρε επισήμως το αίτημα για μεταγραφή. Το συμβόλαιό του δεν διαφοροποιείται. Μαζί, ο Κάρλος και ο σύλλογος, ανυπομονούν να επικεντρώσουν την προσοχή τους στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο επίσημο site της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τον Φεβρουάριο αντιμετωπίζει τον Αρη στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης, φιλοξενείται και επίσημη δήλωση του προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος αναφέρει: «Ο Κάρλος είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, με ανεκτίμητη προσφορά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που τώρα έχει τη δυνατότητα να συγκεντρωθεί σε καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα και να εξακολουθήσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόοδο του συλλόγου».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...