Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ρεσιτάλ γνώσεων του Sir Alex στο τηλεοπτικό κουίζ της Manchester (video)

Alex Ferguson - Scottish football manager and ...Image via WikipediaΜέχρι και στους διαγωνισμούς γνώσεων κερδίζει κύπελλα ο Sir Alex Ferguson, που κατατρόπωσε τους ίδιους τους παίκτες του, στο κουίζ του τηλεοπτικού καναλιού της Manchester United!
Το κουίζ γνώσεων πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή για λογαριασμό του καναλιού MUTV και ο φετινός τελικός βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα του Sir Alex, ο οποίος φάνηκε πονηρός και πήρε για «συμπαίκτες» δύο συνεργάτες του με ευρεία μόρφωση: Το γιατρό της United, Steve McNally, καθώς και το φυσιοθεραπευτή Neil Hough.
Στην απέναντι πλευρά, βρισκόταν η τριάδα των Ryan Giggs, Gary Neville και Michael Carrick, στους οποίους ο Σκοτσέζος τεχνικός δεν χαρίστηκε καθόλου. Ως παλιότερος και έχοντας μνήμη ελέφαντα, ο προπονητής της United μονοπώλησε τις σωστές απαντήσεις στην ενότητα των ερωτήσεων γύρω από την ιστορία του συλλόγου.
Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πάντως να επανακάμπτουν όταν άρχισαν οι ερωτήσεις για σαπουνόπερες, talent show και άλλα συναφή, για τα οποία ο Sir Alex δήλωσε άγνοια και απέχθεια. Προς γενική κατάπληξη, όμως, βρήκε πρώτος -έστω και με λίγη βοήθεια- την απάντηση για το εμπορικότερο άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής, το «Thriller» του Michael Jackson!
Η ολοκλήρωση του κουίζ βρήκε τον Σκοτσέζο προπονητή να σηκώνει την κούπα και να πειράζει τους ποδοσφαιριστές του, που δέχθηκαν αμίλητοι και ξινισμένοι το βραβείο της παρηγοριάς… Περισσότερο απ’ όλους, όμως, το διασκέδασαν σίγουρα οι θεατές.
 
Απολαύστε το βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές του τελικού του κουίζ της Manchester United:
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...