Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

AEK: Ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου!

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αποφασισμένος να ξανακάνει την ΑΕΚ βασίλισσα και από το πρώτο πράγμα που θα αρχίσει είναι το ξεσκαρτάρισμα.

Στην κορυφή της ''μαύρης'' λίστας βρίσκεται ο Χρήστος Πατσατζόγλου ο οποίος θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν καθώς δεν πρόσφερε αυτά που περίμεναν στην Ένωση όταν υπέγραφαν συμβόλαιο στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο επόμενος παίκτης που θα μας πάει αντίο είναι ο Έντερ. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην ΑΕΚ και έτσι φυσιολογικά θα πει αντίο από την Ένωση.

Αν κάποιος μας έλεγε να περιγράψουμε τον Κλαούντιο Νταντόμο με 2 λέξεις θα μπορούσαμε να τον αποκαλέσουμε ''αιώνιο τραυματία''.

Ο επόμενος παίκτης που πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν είναι ο Ρότζερ Γκερέιρο αν και η περίπτωσή του είναι δύσκολη. 
Η περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι αρκετά δύσκολη λόγω της μεγάλης αποζημίωσης που πρέπει να καταβληθεί στον παίκτη, ο οποίος λαμβάνει 590.000 ετησίως.

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Κριστιάν Νασούτι πιθανότατα το καλοκαίρι για να μην ξεμείνει η ομάδα από στόπερ ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και άλλη αποδέσμευση παίκτη που δεν έχει πείσει για τις ικανότητές του τον Μανόλο Χιμένεθ και τους συνεργάτες του. 

http://aekfans21.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...