Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Απαγωγή οπαδού

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, το βράδυ της Τετάρτης.

Μετά την εντολή της αστυνομίας λόγω της ρίψης αντικειμένων να εκκενωθεί το γήπεδο, χούλιγκαν κινήθηκαν μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και διαπληκτίστηκαν με φιλάθλους αντιπάλων ομάδων περνώντας από τους συνδέσμους τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, 18χρονος οπαδός πιάστηκε όμηρος και απειλήθηκε η σωματική του ακεραιότητα.

Τον οπαδό τον πέρασαν κάποιοι xούλιγκαν για φίλο του ΠΑΟΚ, τον προπηλάκισαν και τον εγκλώβισαν στο σύνδεσμο τους. Ωστόσο, περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία που έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να τον απελευθερώσει.

Ακολούθησε έρευνα στις εγκαταστάσεις του εν λόγω συνδέσμου στην οδό Γενναδίου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων μεταξύ των οποίων ρόπαλα με καρφιά, κράνη, αυτοσχέδια γκλοπ και παιδικά αθύρματα.

Επιπλέον, σε εξωτερικό χώρο, πλησίον του οικήματος όπου στεγάζονται τα γραφεία του συνδέσμου, βρέθηκε μία αυτοσχέδια εμπρηστική κατασκευή (μολότοφ) και υπολείμματα γυάλινων φιαλών από αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:
"Πολίτες ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ότι , μικρή ομάδα ατόμων που βρισκόταν στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας τους, επί της οδού Μητρ. Γενναδίου, κινούμενοι προς το κέντρο της πόλης, εντόπισαν 18χρονο φίλαθλο αντίπαλης ομάδας και αφού τον προπηλάκισαν, τον οδήγησαν παρά τη θέλησή του στην προαναφερόμενη εγκατάσταση. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε προ άμεσου και επικείμενου κινδύνου για τη σωματική ακεραιότητα του 18χρονου, τον απελευθέρωσαν".

Νωρίτερα συμπλοκές χούλιγκαν και στη Λεωφόρου Στρατού αλλά και επί της οδού Μητροπολίτη Γενναδίου.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιήθηκαν 17 προσαγωγές ατόμων. Μετά τον αστυνομικό έλεγχο, δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος των προσαχθέντων και αφέθηκαν ελεύθεροι.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...