Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Oλυμπιακός: Νταμπλ υπόσχεται ο Ιμπαγάσα

Το νταμπλ υποσχέθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα στους φίλους του Ολυμπιακού για το 2011. Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε και στο γκολ του στο Κύπελλο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα Κυπέλλου και το γκολ που σημείωσε: «Αυτό το γκολ ήταν το δώρο μου για τις γιορτές. Ήταν σημαντικό να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το καταφέραμε κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο αξίζαμε τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν το βάλαμε όμως και έγινε πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Όσο περνούσε η ώρα δυσκόλευε. Είμαι ευτυχισμένος για όλα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα».


Στη συνέχεια τόνισε: «Είμαστε και στις δύο διοργανώσεις. Διεκδικούμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και το 2011 και να ολοκληρώσουμε τελικά καλά. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα τη νέα χρονιά, το θέλουμε. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε»


Τέλος ο έμπειρος άσος συμπλήρωσε: «Το καλύτερο δώρο για τον κόσμο μας θα είναι το νταμπλ. Πρέπει να είμαστε και ήρεμοι, όμως για να τα καταφέρουμε. Να βλέπουμε αγώνα προς αγώνα και να μην σκεφτόμαστε τι θα γίνει στο φινάλε. Αν χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας χαθήκαμε. Είναι σημαντικό να έχουμε θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα, αλλά παράλληλα και ηρεμία στο παιχνίδι μας και καθαρό μυαλό. Έτσι θα κερδίσουμε τους τίτλους. Θέλουμε το νταμπλ να το κάνουμε δώρο στους οπαδούς μας».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...