Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Παρουσίαση της συνεργασίας ΑΕΚ και «Γιατροί του Κόσμου»

 
Η ΑΕΚ πλέον επισημοποίησε την συνεργασία της με τους «Γιατρούς του Κόσμου» σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Στην καφετέρια του κτηρίου, που για πρώτη φορά φιλοξένησε δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, μαζί με τον εκπρόσωπο της οργάνωσης, Νικήτα Κανάκη, αναφέρθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία της ΠΑΕ, που σκοπό έχει να βοηθήσει τους ανθρώπους που την έχουν περισσότερο ανάγκη.

Άλλωστε αυτό πρεσβεύει η Διεθνής Ιατρική ανθρωπιστική μη Κυβερνητική οργάνωση, που στόχο έχει, την άμεση και αποτελεσματική παροχή, ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας, σε εκείνους που την έχουν περισσότερη ανάγκη. Δηλαδή σε θύματα φυσικών καταστροφών, εμπόλεμων συγκρούσεων, σε πρόσφυγες και σε θύματα βίαιων εκπατρισμών.

Το «παρών» από την πλευρά της διοίκησης, έδωσαν οι Χάρης Κοσμάτος και Γιώργος Κωνσταντινίδης, ενώ από τους παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί οι Τραϊανός Δέλλας, Κώστας Μανωλάς και Ίσμαελ Μπλάνκο, μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ. Όλοι μαζί παρουσίασαν τη νέα φανέλα, που από σήμερα θα μπορεί κανείς να την προμηθευτεί από τα επίσημα καταστήματα της ομάδας, η οποία φέρει το έμβλημα της ΑΕΚ, αλλά και το λογότυπο των «Γιατρών του Κόσμου». Οι φανέλες επίσης φέρουν την υπογραφή όλων των παικτών της ΑΕΚ και κοστίζουν 11,5 ευρώ για τους ενήλικες και 9,5 ευρώ για τα παιδιά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι, υπέγραψαν φανέλες που είχαν μπροστά τους. 

Kατά την παρουσίαση ο Σταύρος Αδαμίδης είπε: «Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές μας θα γίνουν μέλη των Γιατρών του Κόσμου (σ.σ. όποιος θέλει να γίνει μέλος συμπληρώνει μία αίτηση και το κόστος είναι 25 ευρώ), όλα τα έσοδα θα πάνε στους Γιατρούς του κόσμου, όπως άλλωστε λέει το μότο της ΑΕΚ, η ευτυχία είναι το μοναδικό πράγμα που πολλαπλασιάζεται... όταν διαιρείται», ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των «Γιατρών του Κόσμου», Νικήτας Κανάκης, λέγοντας: «Άσχετα από οπαδικές προτιμήσεις, η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με πολύ συναίσθημα. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι. Περνάτε ένα μήνυμα προς την ΑΕΚ σε μία δύσκολη εποχή, βοηθάτε πραγματικά αυτούς που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε και εμείς με τη σειρά μας να σας φέρουμε γούρι».
Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...