Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κόλαφος για Πατέρα-«Βγενό» ...

Τα γκάλοπ μιλάνε για προδοσία...
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού νιώθει… προδομένος από την παρουσία Βγενόπουλου και Πατέρα και το δείχνει μέσω δύο μεγάλων γκάλοπ που διενεργήθηκαν!

Την τελευταία διετία τα εκατομμύρια των φίλων του Παναθηναϊκού, πόνταραν πολλά πάνω στο δίδυμο Βγενόπουλος-Πατέρας. Στην ουσία πόνταραν τα μεγάλα τους όνειρα για
μια ομάδα πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για ένα club με πολλά σπουδαία ονόματα και συλλέκτη τίτλων.

Εξάλλου το… ντου που έκαναν στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα αρχικά μέσω ΠΕΚ τον Γενάρη του 2008 και στην συνέχεια με μια σειρά γεγονότων μέχρι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να προχωρήσει στο πολυμετοχικό επιχείρημα έδειχνε πως είχαν τα κότσια να αλλάξουν τα πάντα στο «τριφύλλι».

Σχεδόν 3 χρόνια μετά έφυγαν σαν… κυνηγημένοι. Το «ΠΡΟΔΟΣΙΑ», λέξη που έπαιξε σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα της Τρίτης (σ.σ ειδικότερα για την στάση του Ανδρέα Βγενόπουλου που μάλιστα δεν θέλησε να την εξηγήσει), είναι η λέξη που βρίσκεται στα χείλη της συντριπτικής πλειοψηφίας των φίλων του «τριφυλλιού».

Άλλωστε τι άλλο να πουν για αυτό το… παιχνίδι συναισθημάτων που στο τέλος τους βρήκε ριγμένους από ανθρώπους για τους οποίους βγήκαν ακόμη και στους δρόμους στο ιστορικό συλλαλητήριο τον Απρίλη του 2008;

Το πόσο προδομένος νιώθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποτυπώνεται και σε δύο γκάλοπ που είναι σε εξέλιξη τόσο στο gazzetta.gr όσο και στο leoforos.gr (μπορείτε ακόμη να μπείτε και να εκφράσετε την άποψη σας για τις διοικητικές εξελίξεις στους νταμπλούχους Ελλάδος).

Τα αποτελέσματα των δύο ψηφοφοριών αποτελούν κόλαφο για τους δύο μετόχους του «τριφυλλιού» καθώς ο κόσμος θεωρεί ότι αφενός τους πρόδωσε και αφετέρου ότι μπήκαν στον σύλλογο για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Συγκεκριμένα στην ψηφοφορία του gazzetta.gr (σ.σ ψήφισαν 3705 αναγνώστες μέχρι την ώρα που… ανέβηκε το κείμενο) και στο ερώτημα «Η παρουσία των Πατέρα-Βγενόπουλου ωφέλησε περισσότερο τον Παναθηναϊκό ή τους ίδιους;», το 85% θεωρεί ότι ωφέλησε τους δύο μετόχους και μόλις το 15% πιστεύει ότι… στο τέλος της ημέρας κερδισμένη βγήκε ο ίδιος ο σύλλογος.

Όσο αφορά ανάλογη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα leoforos.gr (σ.σ ψήφισαν 5855 αναγνώστες μέχρι την ώρα που… ανέβηκε το κείμενο) στο ερώτημα «Πώς θα χαρακτηρίζατε την απόφαση των Βγενόπουλου-Πατέρα;», το 79% κάνει λόγο για προδοσία, το 13% λάθος, το 4% αδιάφορη, ενώ επίσης ένα 4% την θεωρεί σωστή. Αθροιστικά πάντως από το συγκεκριμένο γκάλοπ προκύπτει ότι το 92% πάει… κόντρα στην απόφαση τους να «πηδήξουν από το καράβι».
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...