Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός : 3 χρόνια ακόμα θέλουν τον Τζιμπούρ

Ετοιμος να προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Ραφίκ Τζεμπούρ είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Τύπο της Αλγερίας.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα El Watan αναφέρει πως ο «τρομοκράτης» είναι πολύ κοντά στην υπογραφή νέου τριετές συμβολαίου με τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι τονίζει ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση του.


Στο ίδιο δημοσίευμα επίσης, γίνεται αναφορά στο γκολ που πέτυχε o 26χρονος επιθετικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στους προηγούμενους ποδοσφαιρικούς του σταθμούς στην χώρα μας.


Οσο για την υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη που κατηγορείται για δυσφήμηση του αθλήματος, έχει παραπεμφθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ λόγω της φύσης του αδικήματος.

Πάντως η αρμόδια Επιτροπή δεν έχει καλέσει μέχρι στιγμής τον πρόεδρο του Ολυμπιακού σε απολογία κάτι που αναμένεται να συμβεί εκτός απροόπτου την επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά με την «καμπάνα» που περιμένει την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για τα γεγονότα του «Γ.Καραϊσκάκης», βάσει κανονισμού η έδρα των Ερυθρολεύκων κινδυνεύει μέχρι και δύο αγωνιστικές, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως με την κατάλληλη νομική υπεράσπιση, η τιμωρία αποκλεισμού θα είναι μόνο μια αγωνιστική.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 6 του Μάρτη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...