Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ο Βαλβέρδε ετοιμάζει Μανιάτη και Χολέμπας στα άκρα για Ν.Σμύρνη

Με τους Γιάννη Μανιάτη και Χοσέ Χολέμπας αναμένεται να παραταχτεί ο Ολυμπιακός στα άκρα της άμυνας, εν όψει της κυριακάτικης (27/02) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Ερωτηματικό οι παίκτες που θα αγωνιστούν στον άξονα πίσω από τον Νταβίντ Φουστέρ.

Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν συνηθίζει να ανακατεύει πολύ την τράπουλα. Αλλωστε, στόχος είναι το απόλυτο μέχρι το φινάλε, όπως είπε την Πέμπτη (24/02) στους ποδοσφαιριστές του και όπως ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη μεταξύ τους συνάντηση. Ο Ισπανός έχει να αντιμετωπίσει μια απουσία, αυτή του τιμωρημένου Βασίλη Τοροσίδη. Ετσι, είναι δεδομένο ότι στο δεξιό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης για δεύτερη φορά μετά το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη. Οσον αφορά το αριστερό άκρο, όλα δείχνουν ότι ο Χοσέ Χολέμπας θα παίξει από την αρχή. Ο Ραούλ Μπράβο έχει παίξει σε όλα τα ματς του 2011 και είναι λογικό ο 47χρονος προπονητής να θέλει να τον ξεκουράσει. Σημειώνεται ότι τελευταία φορά που αγωνίστηκε βασικός ο Γερμανός αντί του Μπράβο ήταν στις 12 Δεκεμβρίου και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Γρίφος η μεσαία γραμμή

Ο Νταβίντ Φουστέρ υπολογίζεται κανονικά από τον Βαλβέρδε καθώς την Παρασκευή (25/02) προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα των Πειραιωτών πίσω από τον επιθετικό. Το ερώτημα είναι ποιο θα είναι το δίδυμο πίσω από τον Ισπανό. Ο Ιμπαγάσα θα πάρει φανέλα βασικού και θα έχει παρτενέρ έναν εκ των Μοντεστό ή Ντουντού. Αν κριθεί πως ο Γάλλος πρέπει να ξεκουραστεί, τότε ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα από τις 12 Δεκεμβρίου. Αριστερά θα παίξει ο Ριέρα, ενώ δεξιά είναι πιθανό να δούμε ξανά τον Μιραλάς, με τον Τζιμπούρ στην κορυφή.

www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...