Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Κλήθηκε σε απολογία για κάθισμα η ΑΕΛ!

Εντύπωση προκάλεσε σε όλους η χθεσινή κλήση σε απολογία της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον αγώνα με την Ξάνθη. Όπως διαπιστώθηκε οι «βυσσινί» κλήθηκαν σε απολογία με αφορμή επεισόδιο, που όπως υποστηρίζει η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης έλαβε χώρα μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 συνελήφθη από αστυνομικούς της Α.Δ. Ξάνθης ένας 23χρονος ημεδαπός, κάτοικος Τρικάλων ο οποίος κατελήφθη να σπάει ένα κάθισμα της κερκίδας όπου βρισκόταν, στην οποία ήταν οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και να εκσφενδονίζει ένα άλλο κάθισμα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Η ΑΕΛ αναμένεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο. Πάντως προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη πως είναι δυνατόν να μην καλείτε σε απολογία και η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη που οι φίλαθλοι της έβριζαν εν χορό καθόλη την διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως ο Παμπορίδης να τολμήσει να διακόψει το ματς έστω και για να γίνουν οι παρατηρήσεις από τα μεγάφωνα, όπως λέει ο κανονισμός. Καλό θα ήταν πάντως όσοι παίρνουν αυτές τις αποφάσεις να κάνουν σωστά τη δουλειά τους!

http://aelole.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...