Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεψε την παράσταση ο Σισέ

Σισέ, Τζόρβας και Βύντρα τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Τιτάνια».
 
Ο Γάλλος έκανε την εμφάνισή του στις 20.25 φορώντας ένα μπεζ κουστούμι, με μαύρο πουκάμισο και ένα τεράστιο καφέ παπιγιόν, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους. Μάλιστα όλοι όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα εκείνη τη στιγμή σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και τον χειροκρότησαν, μέχρι να φτάσει στην θέση του.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Βασίλης Κωνσταντίνου τον υποδέχθηκε λέγοντάς του: «Ευχαριστώ που μας τιμάς με την παρουσία σου εδώ», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μόλις έκατσε στην θέση του, ο Τζιμπρίλαρος σηκώθηκε για να χαιρετήσει τόσο τον Μίμη Δομάζο, όσο και τον Αντώνη Αντωνιάδη.

Το παρών, εκπροσωπώντας τους παίκτες του «τριφυλλιού» έδωσαν τόσο ο Αλέξανδρος Τζόρβας που και αυτός φορούσε κουστούμι, αλλά και ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος ήταν ντυμένος πιο casual. Από την διοίκηση ήταν ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας, ο Τζόνι Βεκρής και ο γιος του Αδαμάντιου Πολέμη, Λεωνίδας.

Από τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος παρευρέθηκαν οι Δομάζος, Αντωνιάδης, Απέργης, Πανάκης, Τζουνάκος, Φραντζέσκος, Μπατσινίλας, Καλιτζάκης, Βαζέχα, Φυλακούρης, Σαμαράς, Ρότσα, Σάμιος, Κάβουρας, Γονιός και Λουκανίδης, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Νίκος Ρισβάς, ο Στράτος Σιωπίλης, ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κώστας Χατζιδάκης, η Λιάνα Κανέλη, αλλά και αντιπροσωπεία των οργανωμένων από τον «Ενιαίο Φορέα Σ. Θ.13».
http://www.leoforos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...