Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ριέρα: «Ζητώ συγγνώμη…»

Μετανιωμένος για την ακραία αντίδρασή του, που επέφερε την αποβολή του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Ισπανός μέσος του Θρύλου Άλμπερτ Ριέρα.

Με εμφανή τα σημάδια της απογοήτευσης στο πρόσωπό του με αφορμή την αποβολή του σε κομβικό σημείο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού ήταν μετανιωμένος από την πράξη του:

«Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα μου γιατί δεν συνηθίζω να χάνω τον έλεγχο. Λυπάμαι πολύ που άφησα την ομάδα με 10 παίκτες, δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό, ούτε να γίνεται γενικά και υπόσχομαι να μην επαναληφθεί», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός μέσος.για να συμπληρώσει:

«Δεν σκεφτόμαστε ποιος ακολουθεί, ούτε τη διαφορά που υπάρχει. Εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για τη νίκη, το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα που έχουμε μόλις 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ, έχουμε ένα πολύ ωραίο σερί εντός και θέλουμε να το συνεχίσουμε, να ξεπεράσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...