Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Πολιορκία της Σούπερ Λίγκας από παναθηναϊκούς....

Μπορεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού να υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για παρουσία έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας την Παρασκευή στις 14:00, ώστε να διαδηλώσουν για τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο, ωστόσο στη διοργανώτρια αρχή δεν φαίνεται να πτοούνται και η διοίκηση με τα στελέχη της είναι αποφασισμένοι να διεξάγουν κανονικά τη συνεδρίαση, έστω και με παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Την πλειοψηφία επί των παρόντων χρειάζονται οι «πράσινοι» για να «κερδίσουν» την πρόταση μομφής, αλλά προς το παρόν δεν την έχουν.

Στη Σούπερ Λίγκα υπήρχε από το μεσημέρι της Πέμπτης έντονος προβληματισμός για το αν πρέπει να διεξαχθεί το Δ.Σ. της Παρασκευής, μιας και την ίδια ώρα (14:00) έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο από οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από τα γραφεία της.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, η συνεδρίαση αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, καθώς η διοίκηση της διοργανώτριας δεν είχε εκφραστεί διαφορετικά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, ενώ τα στελέχη του συνεταιρισμού τόνιζαν ότι δεν πρέπει να αλλάξει ο προγραμματισμός, καθώς με αυτή τη λογική, όποιος θέλει θα διοργανώνει μια διαμαρτυρία και συμβούλιο δεν θα γίνεται ποτέ.

Ήδη πάντως η Σούπερ Λίγκα, έχει ζητήσει τη συνδρομή και την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ώστε να τηρηθεί η τάξη και να μην εμποδιστεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. Τα πάντα, ωστόσο, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το πρωί της Παρασκευής, οπότε θα αποφασιστεί οριστικά αν οι συνθήκες είναι τέτοιες ώστε να διεξαχθεί κανονικά το συμβούλιο.

Αναφορικά με την πρόταση μομφής κατά του προέδρου της διοργανώτριας, Βαγγέλη Μαρινάκη, από πλευράς Παναθηναϊκού, να σημειωθεί πως σαν θέμα συμπεριλήφθη και αυτό στην ημερήσια διάταξη. Να ξεκαθαρίσουμε παράλληλα, πως για να «περάσει» η πρόταση μομφής και να καθαιρεθεί ο πρόεδρος, χρειάζεται το 50+1 των ψήφων επί των παρόντων. Δηλαδή, στις 16 ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται εννέα. Αν π.χ. παρευρεθούν 14, θα χρειάζεται οκτώ και πάει λέγοντας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και παρά τις προσπάθειες των «πρασίνων», δεν συγκεντρώνονται μέχρι στιγμής περισσότερες από τέσσερις ή πέντε ομάδες που να είναι υπέρ της ανατροπής του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ακόμη κι αν αυξηθούν, φαντάζει απίθανο να φτάσουν τις οκτώ ή τις εννέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...