Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Τέταρτος ο Περικλής Ηλίας στην Κύπρο

Με την συμμετοχή 81 αθλητών στην κατηγορία elite ανδρών ξεκίνησε σήμερα στην Βορόκληνη το Cyprus Sunshine Cup.

Πέντε αθλητές μπήκαν στην τελευταία από τις έξι στροφές του αγώνα με τον πρωταθλητή Ελλάδας Περικλή να είναι ανάμεσά τους...

Νικητής, εκπλήσσοντας ακόμη και τον εαυτό του όπως δήλωσε, αναδείχθηκε ο Αυστριακός Karl Markt της Felt Ötztal X-Bionic (φωτό).

Ακολούθησαν δύο αθλητές της Rabobank, o Σουηδός Emil Lindgren, νικητής του κυπέλλου το 2008 και ο Ελβετός Fabian Giger που πέρυσι τερμάτισε 30ος στον ίδιο αγώνα.

Ο Περικλής Ηλίας, στην πρώτη του εμφάνιση με την νέα του ομάδα την PROTEK, κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να αποδείξει τις μεγάλες του δυνατότητες, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση και αφήνοντας πίσω του πολύ μεγάλα ονόματα όπως τον περσινό νικητή του κυπέλλου Τσέχο Jan Skarnitzl και τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Μαραθωνίου Αυστριακό Alban Lakata. Ο Γιώργος Παττές, ο οποίος συμμετέχει και αυτός φέτος με την επαγγελματική PROTEK τερμάτισε στην 49η θέση, έδειξε πως έμεινε λίγο πίσω απο πλευράς προπονήσεων λόγω της στρατιωτικής του θητείας που υπηρετεί φέτος. Ευχάριστη έκπληξη ήταν το νέο μέλος της Εθνικής μας ομάδας του Δημήτρη Αντωνιάδη που στον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία elite κατάφερε να μην κλειστεί στροφή και να τερματίσει στην 51η θέση ενώ ο Αλέξανδρος Κοκοβίκας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και τερμάτισε στην 60η θέση με 2 στροφές λιγότερες από τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής μας ομάδας.

Το Cyprus Sunshine Cup συνεχίζεται την επόμενη Παρασκευή με τα Αυξέντεια, αγώνα τριών ετάπ που φέτος ανήκει στην κατηγορία των High Class αγώνων και δίνει πολύ μεγάλη βαθμολογία, κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τον Περικλή Ηλία αλλά και την εθνική μας ομάδα που αγωνίζεται με στόχο την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν εκτός του Ηλία , η υπόλοιπη εθνική ομάδα θα συμμετέχει στα φετινά Αυξέντια ή στον πρώτο από τους δύο διεθνείς αγώνες που γίνονται φέτος στην χώρα μας, στα πλαίσια του Kassimatis Specialized Cup, την επόμενη Κυριακή στην Σαλαμίνα κάτι που φαίνεται σαν η λογική μαθηματική επιλογή στην προσπάθεια για την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.
cyclingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...