Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Απειλεί με αποχώρηση ο Ντρογκμπά

Αποφασισμένος να ζητήσει μεταγραφή εφόσον δεν αγωνιστεί βασικός απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. 
 
Ο Ιβοριανός επιθετικός από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Φερνάντο Τόρες βρίσκεται στο πάγκο και ο ίδιος θα ζητήσει να αποχωρήσει από το Λονδίνο.


Ο 32χρονος επιθετικός ο οποίος αποκτήθηκε το 2004 από την Τσέλσι, γυαλίζει τον πάγκο από την στιγμή που η Τσέλσι απέκτησε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον Φερνάντο Τόρες. Ο ίδιος βλέποντας ότι οι «μπλε» στηρίζουν τον Ισπανό παρότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» εφόσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Ο Ντρογκμπά μάλιστα, θα ζητήσει από τον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι να τον χρησιμοποιήσει βασικό για το παιχνίδι της Τρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αν κάτι δεν γίνει τότε αυτόματα θα απαιτήσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Άλλωστε η αγαπημένη του Μαρσέιγ τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες η οποία ετοιμάζεται να κάνει την υπέρβαση και να καλύψει το μεγαλύτερο ποσό των εβδομαδιαίων αποδοχών του και να τον φέρει πίσω στο «Βελοντρόμ» μετά από επτά χρόνια.

http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...